-

King’s Inn Hotel Hostel Brasserie

Het King’s Inn City Hostel opende in 2013 haar deuren op een historische plek in het centrum van Alkmaar. In het monumentale gebouw aan de charmante Koningsstraat waren ooit een kolenloods en het ‘kachelhuis’ van Piet Henke gevestigd. King’s Inn heeft dit bijzondere pand verbouwd tot een eigentijds hostel, voorzien van alle moderne gemakken. Tegenwoordig is het in het hostel en het nabijgelegen hotel komen en gaan van een gemêleerde groep gasten. Backpakkers, scholieren, particulieren en zakenmensen vinden hier graag hun thuis. 

De brasserie

Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat ben je welkom in de knusse brasserie. Hier word je wakker met een ontbijtje, kom je op krachten met een smakelijke lunch, dineer je lekker en betaalbaar én geniet je van een borrel of hapje tussendoor. Het zijn ook de gasten die de brasserie gemoedelijk en dynamisch maken! Van zakenmensen tot backpakkers en van gezinnen tot vriendenclubs; de brasserie wordt door iedereen omarmd!

Wil je meer informatie over de daghap kun je bellen naar 072-5110112

Waterfiets
Alkmaar is de grachtenstad bij uitstek. Zelfs over het water kun je door Alkmaar fietsen! Huur bij King's Inn een waterfiets. 
Terwijl je in eigen tempo rondzwerft op het water, maak je van alles mee. Ook met kinderen is het leuk om een waterfiets te huren en zo de sfeer op de grachten te proeven!
— 1 uur - € 12,50
— Ochtend 09:00 - 13:30 uur € 25,-
— Middag 13:30 - 17:30 uur € 30,-
— Avond 17:30 - 21:00 uur € 25,- ** eerder terug als het donker wordt

 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.