Kinderatelier Juffertjes in 't groen

Bij Juffertjes in ‘t groen waan je je midden in de stad in een groene oase. Kom langs met of zonder kind, om een kop thee of een glas limonade te drinken, tussen de hobbelpaarden en kleine beestjes die te ontdekken zijn in deze conceptstore.

Geef jouw kind op voor een atelier, waarbij getekend, geschilderd, geknipt & geplakt wordt, veelal in het teken ‘de natuur’. Moeder aarde en duurzaamheid zijn belangrijke thema’s. Er is dan ook tweedehands kinderkleding en speelgoed te koop, waarin de liefde voor natuur en duurzaamheid terug te zien is.
Kleding wordt nieuw leven ingeblazen door het zo nu en dan op te leuken in ons atelier, waar onze naaister geregeld werkt. Zo hebben we langer plezier van spullen.

Naast het kinderatelier, de kinderkleding, de thee of limonade, kan je uiteraard bij “Juffertjes in ’t groen” goed terecht voor originele cadeaus voor jouw (klein)kind, neefje/nichtje, zwangere vriendin of toekomstige papa. Van houten speelgoed, zwangerschapsthee tot bloemenzaadjes (zoals de juffertjes in ‘t groen of papavers).

Tenslotte is het mogelijk om boeken te ruilen in onze boekenhoek op de vide.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.