Indoor Beach Alkmaar

Dit is dé plek voor bedrijfsuitjes, teambuildingsactiviteiten en particuliere gezelschappen

Klimmen bij Indoor Beach Alkmaar is voor jong en oud en zowel beginners als voor experts. Veiligheid en een ongedwongen sfeer staan bij hun voorrop. Indoor Beach Alkmaar is goed bereikbaar met de auto (gratis parkeerruimte) en openbaar vervoer (station Alkmaar NS). 

Dé bestemming voor een onvergetelijke strandervaring in Alkmaar! Indoor Beach Alkmaar is gevestigd in de Drukkerij; een gaaf industrieel pand waar voorheen onder andere de Alkmaarse Courant werd gedrukt. Dit is nu omgeturnd tot een geweldige broedplaats van ondernemers en vooral tot een gezellige plek voor bewoners en bezoekers van Alkmaar. 

De ruimte was één van de papierhallen. Nu is het de tofste locatie voor allerlei activiteiten. Met ruim 125 kuub zand, wat overeenkomt met vijf flinke vrachtwagens vol, bieden wij veel leuke activiteiten zoals Expeditie Robinson, Beachvolleybal, en Beachvoetbal. Ook zijn er klimwanden, spelen we MasterMinds door de hele ruimte (en buiten) en kun je zelfs op avontuur in Alkmaar met de Adventure Trail.

Daarnaast is er een gezellige beachbar waar je kunt ontspannen en genieten van verfrissende drankjes na je inspanningen. 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.