Wereld Fiets Dag: korting op fietsroutes bij Alkmaar Store

Zaterdag 3 juni is het Wereld Fiets Dag. Op deze dag staan we stil bij het feit dat fietsen goed is voor je gezondheid, het klimaat en bereikbaarheid. Ter gelegenheid van deze dag biedt de Alkmaar Store / VVV in de week voorafgaand aan Wereld Fiets Dag een speciale kortingsactie op de fietsroutes door de regio.

De afgelopen jaren zijn er verschillende fietsroutes in de regio Alkmaar (her)ontwikkeld. Deze routes voeren langs de parels van de regio en vertellen de fietser de verhalen van het prachtige gebied. De Pontjesroute en Leeghwaterroute voeren door het bijzondere buitengebied van Alkmaar. De Bos en Polderroute in combinatie met de Dijk en Waardroute laat de fietser kennismaken met het bijzondere polderlandschap richting Heiloo en de onontdekte plekken in de gemeente Dijk en Waard. Tot slot leidt de recent gelanceerde Bollenroute in combinatie met de Brede Duinen route de bezoeker langs de bollenvelden naar het unieke duinlandschap aan de Noord-Hollandse kust.

Ter gelegenheid van Wereld Fiets Dag zijn bovenstaande routes alleen in de week van 29 mei tot en met 4 juni verkrijgbaar bij de Alkmaar Store / VVV voor slechts € 1,00 (in plaats van € 2,50)! Voor dit bedrag ontvangt de fietser maar liefst 2 fietsroutes in één! De fietsroutes zijn ook verkrijgbaar in de webshop, www.vvvwebshop.nl.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.