Vanaf eind juli op de Langestraat: Mi Vida

Momenteel is ze nog héél druk aan het klussen, maar vanaf 25 juli vind je op de Langestraat 11 de gloednieuwe winkel 'Mi Vida'. Alkmaar Prachtstad ging alvast even een kijkje nemen in het pand van de jonge ondernemer Chiara (22).

"Ik runde al een webshop, maar een échte winkel leek me toch ook wel heel erg leuk", begint Chiara. "Toen ik eenmaal had besloten om een winkel te openen, was het kiezen tussen Amsterdam, Haarlem en Alkmaar. Het werd Alkmaar, omdat ik eigenlijk gewoon een beetje verliefd ben op de stad. We zijn inmiddels een tijdje aan het klussen - en wat ik zo gezellig en kenmerkend aan de stad vind, is dat veel mensen even komen spieken en een praatje komen maken."

Heerlijk shoppen
Vanaf 25 juli kun je bij Mi Vida 7 dagen per week én op koopavonden komen shoppen. Het assortiment bestaat met name uit kleding en sieraden, aangevuld met items als zonnebrilkoordjes, scrunchies én woonaccessoires van de merken J-line en HouseVitamin. Een grootse opening zit er helaas niet in, maar de eerst 25 klanten krijgen een toffe goodiebag. 

Benieuwd? Volg Mi Vida dan alvast op Facebook & Instagram. Maar het is natuurlijk nog leuker om binnenkort een kijkje in de winkel te nemen. 

Chiara & een voorproefje:

      

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.