Vacature: Manager Onderzoek en Data (24-32 uur)

Ben je op zoek naar een baan die zó leuk is dat de werkweek voorbijvliegt voor je er erg in hebt? Is data helemaal jouw ding en heb je ervaring met het opzetten van onderzoek? Heb jij een sterk analytisch vermogen, vind je het leuk om anderen verder te helpen met jouw adviezen op basis van data en heb je altijd al een eigen afdeling willen opzetten? Dan zou het zomaar kunnen dat Hart van Noord-Holland regio- en stadsmarketing (HvNH) je nieuwe werkgever wordt.


De Stichting Hart van Noord-Holland (HvNH) regio- en stadsmarketing is op zoek naar een Manager Onderzoek en Data. HvNH streeft ernaar een data gedreven organisatie te worden om zo de juiste beslissingen te kunnen nemen voor zowel de eigen organisatie, als voor haar stakeholders. Als overkoepelende organisatie van Alkmaar Marketing, Bergen Marketing, Castricum Marketing, Alkmaar Store (VVV), AlkmaarPas en Evenementendesk, richt HvNH zich op het versterken van het imago, de economie en het welzijn van de stad, dorpen en regio op het gebied van wonen, werken, toerisme en/of onderwijs.


Functieomschrijving
In de rol van Manager Onderzoek en Data (24-32 uur) ben je verantwoordelijk voor het ophalen en verspreiden van kennis en data om marketingactiviteiten te ondersteunen en strategieën bij te sturen. Je werkt niet alleen binnen de organisatie, maar voorziet ook stakeholders van waardevolle kennis en data.


De functie bestaat onder meer uit:

  • Proactief signaleren van kennisbehoeften binnen HvNH en haar stakeholders.
  • Vertalen van data naar strategisch toepasbare kennis.
  • Initiëren en coördineren van nieuwe marktonderzoeken.
  • Verwerken van data in kennisplatformen en periodiek voorzien van relevante dashboards en infographics voor belanghebbenden.
  • Uitbouwen van de afdeling Onderzoek en Data.

 

Jij:

  • Hebt een HBO/WO-opleiding op het gebied van onderzoek, marketing en/of communicatie.
  • Hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring.
  • Hebt een sterk analytisch vermogen en bent resultaatgericht.
  • Bent een uitblinker in zowel strategisch als uitvoerend werk.
  • Hebt er plezier in om zelfstandig in een dynamische omgeving met verschillende mensen en partijen samen te werken.

 

Check? Solliciteer dan bij HvNH regio- en stadsmarketing! 
Het gaat in eerste instantie om een contract voor bepaalde tijd voor 24-32 uur, die bij wederzijdse tevredenheid verlengd wordt. Het salaris ligt, afhankelijk van je kennis en ervaring, tussen de € 3.327, - en € 4.753, - bruto (o.b.v. fulltime dienstverband). Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder pensioen, fiets van de zaak, eindejaarsuitkering en 24 vakantiedagen met mogelijkheid tot bijkopen van vakantiedagen. Je kunt verder rekenen op een laptop en mobiel van de zaak, goede mogelijkheden voor opleiding en bijscholing, mogelijkheid tot thuiswerken, bezoek aan de mooist denkbare locaties voor afspraken en gezellige collega's die met jou genieten van de maandelijkse donderdagmiddaglunch, leuke uitjes en inspirerende netwerkevenementen.


Stuur je motivatie en CV vóór 20 juli 2024 naar vacature@alkmaarmarketing.nl o.v.v. Vacature Manager Data & Onderzoek. Wil je meer informatie? Bel dan Melanie Goudsblom (Adjunct Directeur) op 072 - 512 1070 of 06 21 27 27 12.


De eerste sollicitatiegesprekken staan in week 30 gepland. 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.