Vacature: Financieel administratief medewerker (24u) bij Hart van Noord-Holland regio- en stadsmarketing

Gepubliceerd op: 21-04-2024

Ben jij een ervaren specialist op het gebied van crediteuren en debiteuren en zoek je een uitdagende functie waarin efficiëntie en nauwkeurigheid centraal staan? Heb je een scherp oog voor detail en een sterke affiniteit met financiële processen? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren bij Hart van Noord-Holland regio- en stadsmarketing (HvNH) als financieel administratief medewerker (24 uur per week).
 
In deze functie draag je bij aan een efficiënte, accurate en actuele financiële administratie, zodat alle vragen op financieel gebied snel en correct kunnen worden afgehandeld. HvNH is een dynamische organisatie die onder andere Alkmaar Marketing, Bergen Marketing, Castricum Marketing, Alkmaar Store (VVV), AlkmaarPas en Evenementendesk omvat. Ons doel is het versterken van het imago, de economie en het welzijn van de stad, dorpen en regio op het gebied van wonen, werken, toerisme en/of onderwijs.
 
We zijn per direct op zoek naar een zelfstandige, energieke en nauwkeurige financieel administratief medewerker voor 24 uur per week. De functie omvat onder meer:
Verzorgen van debiteuren-, crediteuren- en projectadministratie.
Coderen en boeken van facturen, kas- en bankmutaties.
Bewaken van financieel-administratieve procedures.
Onderhouden van contacten, zowel intern met afdelingen als extern met aangesloten partners en leveranciers.
Voorbereiden en opstellen van financiële rapportages en overzichten.
 
Ben jij:
Flexibel, communicatief vaardig, sterk in cijfers en kun je zelfstandig werken?
In het bezit van minimaal MBO-4 werk- en denkniveau?
Accuraat, met oog voor detail en altijd op zoek naar procesverbeteringen?
Minimaal drie jaar ervaren in een vergelijkbare rol? Pluspunten als je ook al ervaring hebt met Exact Online. 
In het bezit van analytische vaardigheden en denkend in oplossingen?
Iemand die goed zelfstandig kan werken in een dynamische omgeving met diverse stakeholders?
 
Als je bovenstaande vragen met ja kunt beantwoorden, dan is dit jouw kans om te solliciteren bij HvNH regio- en stadsmarketing! Het betreft in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd (24 uur per week), met mogelijkheid tot verlenging bij wederzijdse tevredenheid. Het salaris varieert tussen 
€ 2.315,- en € 2.977,- bruto per maand, op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk van je ervaring en kwalificaties.
 
Daarnaast bieden we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder pensioenregeling, een fiets van de zaak, eindejaarsuitkering en 24 vakantiedagen met de optie tot extra verlofdagen. Je krijgt een laptop en mobiele telefoon van de zaak, toegang tot opleidingsmogelijkheden, de optie tot thuiswerken en natuurlijk gezellige collega's die samen met jou genieten van de maandelijkse donderdagmiddaglunch en leuke uitjes.
Ben jij de enthousiaste financieel administratief medewerker die we zoeken? Stuur dan je motivatie en CV vóór 25 mei 2024 naar vacature@alkmaarmarketing.nl o.v.v. 'Vacature Financieel administratief medewerker'. De eerste sollicitatiegesprekken worden gepland in week 23. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Carmen Brinkman via 072 512 10 70 of 06 50 421 463.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.