#ThuisMetArtiance

Alle filmpjes uit de reeks #ThuisMetArtiance, maar ook opdrachten van cultuurscholen uit bijv. Heemskerk, Beverwijk, Den Helder, Texel en Hoofddorp zijn gratis te zien en te doen!
De opdrachten zijn ook geschikt voor kinderen en volwassenen die niet op les zitten, maar wel zin hebben om even creatief bezig te zijn. Zo kun je leren hoe je mooie tekeningen maakt met een levensgroot potlood, ritmes klapt met behulp van fruit, lekker kunt bewegen, zingen en met het hele gezin meedoen aan dans dirigeren. 

Momenteel staan er al meer dan 70 video’s online. Er worden dagelijks nieuwe workshops toegevoegd, dus het aanbod wordt steeds groter en gevarieerder. 
De website is gratis toegankelijk, ook straks na de crisis kunnen we hier allemaal nog veel plezier en inspiratie vandaan blijven halen. Iedereen is welkom om een kijkje te nemen op www.24creatief.nl

Daarnaast heeft Artiance samen met Bibliotheek Kennemerwaard mini-hoorspellen gemaakt. Bijzondere verhalen van Alkmaarse senioren, ingesproken door de acteurs van Artiance, nemen je mee in de geschiedenis van Alkmaar. Op deze wijze kunnen acteurs gedurende de lock-down blijven doorspelen en wordt ook bereikt dat bijzondere levensverhalen niet verloren gaan en voor iedereen beluisterd kunnen worden.

Klik hier voor de volledige thuisagenda. 

 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.