Blijf bewegen!

Veel sportverenigingen, fitnesscentra en zwembaden zijn gesloten. Maar ook daar zijn oplossingen voor, namelijk de virtuele lessen! Alkmaar Sport plaatst op het Youtubekanaal diverse video's om in beweging te blijven.

Snap Fitness Alkmaar
Snap Fitness Alkmaar plaatst op Instagram video's met oefening die je thuis kunt doen om fit te blijven. 

Alkmaar Sport
Alkmaar Sport plaatst op hun Youtube kanaal leuke beweegfilmpjes en challenges voor kinderen, ouders en opa’s en oma’s, zodat iedereen fit kan blijven! 

Yin Yoga
Rol na een les van Yin Yoga soepel en ontspannen je bed in! Op maandag-, woensdag- en soms ook vrijdagavond kun je (tot heropening van de studio) via Skype yogales volgen bij Lara. Aanmelden kan via info@nieuwzenit.nl.

Victorie Plaza
Deze sportschool geeft naast online trainingen ook nog 4 workouts via hun app My Wellness. Lees meer over de workouts via de socials

Fysiotherapie Oudegracht
Daarnaast zijn er instellingen die creatief online consults aanbieden. Zo biedt Fysiotherapie Oudegracht een videoconsult aan waarin je je klachten kunt bespreken. Door oefeningen voor te doen en deze middels de mail naar je toe te sturen is het toch mogelijk om aan het herstel van je klachten te werken. Neem contact op via de mail of telefoon. Ook hebben zij een YouTube kanaal waar je video's thuis kunt bekijken. 


 

 

Klik hier voor de volledige thuisagenda. 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.