'Vers van de pers': de sapjes van Jo

Een begrip in de Rijp en omgeving

Ken jij de 'Sapjes van Jo' al? Dagelijks maakt de ondernemende Joline van Gelder liters groentesap, om deze vervolgens op de fiets rond te brengen in De Rijp en omgeving. 

Een paar maanden geleden had Joline niet gedacht dat groentesapjes maken haar nieuwe passie zou worden. Maar nadat ze samen met haar vriend Patrick na 2.5 jaar terugkwam uit China en vervolgens ontslagen werd bij haar nieuwe baan vanwege het coronavirus, besloot Joline een nieuwe weg in te slaan. Geïnspireerd door het werk van haar vader, die jarenlang elke ochtend verse melk rondbracht en gedreven door haar passie voor gezond eten, ontstond het idee voor 'Sapjes van Jo'. Dat bleek beslist geen slechte keuze te zijn.

Inmiddels heeft Joline met haar sapjes al veel vaste klanten en worden er zelfs sapjes-abonnementen afgesloten! De sapjes worden elke dag vers in de slowjuicer geperst en in elk sapje zit ongeveer 500 gram groente en fruit.

Smaken
Ondertussen zijn er 3 smaken en maakt Jo ook verse gembershots:

  • Oranje: wortel, gember
  • Rood: biet, peer
  • Groen: kiwi, bleekselderij

Joline van Gelder en de sapjes:

 

Wil jij wel een Sapje van Jo proeven? Op maandag, woensdag en vrijdag bezorgt Joline de sapjes bij jou thuis. En woon je niet in de Rijp (maar wel dichtbij)? Dan kun je vóór vrijdag 20.00 uur bestellen en heb je het sapje zaterdag in huis. Neem voor vragen en bestellingen contact op met 06 - 57566578.

Vergeet ook vooral niet een kijkje te nemen op de Facebooken Instagrampagina van Sapjes van Jo. 
De Sapjes van Jo staan ook in het Alkmaar Prachtstad-zomermagazine. Niet ontvangen? Je kunt 'm op talloze plekken in de stad lezen of hier online inkijken. 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Terrassen in Alkmaar

Bestellen in Alkmaar

Ontdek je eigen stad

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.