STERA sluit zich als PrachtPartner aan bij netwerkclub Alkmaar Marketing

Evenementenorganisatie STERA (Stichting Top Events Regio Alkmaar) heeft zich als PrachtPartner aangesloten bij de netwerkclub van Alkmaar Marketing en is daarmee het nieuwste lid van de snelgroeiende PrachtstadClub. Met een fotomoment in de Alkmaarse binnenstad hebben Ger Welbers en Ron Huiberts het partnerschap officieel beklonken. 

“Een logisch gevolg van een reeds succesvolle samenwerking”, aldus Alkmaar Marketing-directeur Ger Welbers. “Al jaren werkt Alkmaar Marketing regelmatig samen met STERA omdat STERA een partij is die graag aansprekende, grote evenementen organiseert. Die evenementen dragen bij aan het positieve imago van Alkmaar en daarmee is dit lidmaatschap van de PrachtstadClub eigenlijk vanzelfsprekend.” 

Ron Huiberts, bestuurslid bij STERA, is zeer content met de samenwerking. “Bij STERA kijken we ernaar uit om samen met Alkmaar Marketing en de PrachtstadClub verder te bouwen aan het imago van een bruisende stad. Een divers aanbod aan grote sport- en culturele evenementen draagt daaraan bij: het maakt de stad aantrekkelijk voor zowel bewoners als bezoekers. En uiteraard zijn evenementen als ‘Klim naar de Hemel’ een belangrijk uithangbord voor onze stad en daarmee van groot maatschappelijk en economisch belang.”

STERA 
STERA is een stichting die is opgericht om talenten de kans te geven zich te ontwikkelen door grote sport- en culturele evenementen naar de regio Alkmaar te halen. STERA is onder andere initiatiefnemer van ‘Children’s Games’, ‘Klim naar de Hemel’ en ‘Alkmaars Goud’.

Alkmaar Marketing
Alkmaar Marketing is sinds 2002 dé citymarketingorganisatie van Alkmaar. Bij citymarketing draait het om wonen, werken, welzijn, onderwijs, toerisme en veiligheid. Alkmaar Marketing is bij veel mensen bekend van het Alkmaar Prachtstad-magazine en de website AlkmaarPrachtstad.nl. Ook de bijbehorende socialmedia-kanalen zijn erg populair in Alkmaar en omgeving. Daarnaast is Alkmaar Marketing uitgever van de AlkmaarPas. In 2019 is de PrachtstadClub opgericht, met als doel organisaties bij elkaar te brengen die helpen bij de ontwikkeling en marketing van de gemeente Alkmaar en tegelijkertijd elkaar ook kunnen versterken.

Foto: Rob Huiberts (links) en Ger Welbers beklinken aansluiting STERA bij PrachtstadClub van Alkmaar Marketing.
Fotograaf: Ed van de Pol

 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.