Noordwest Ziekenhuisgroep en Alkmaar Marketing trotse partners

Noordwest Ziekenhuisgroep en Alkmaar Marketing zijn officieel partners en daarmee is het ziekenhuis lid van de snelgroeiende Prachtstadclub.  Met een fotomoment voor het ziekenhuis is het partnerschap officieel beklonken.

Alkmaar Marketing directeur Ger Welbers vertelt: “Noordwest Ziekenhuisgroep is de grootste werkgever van Alkmaar. Veel medewerkers van het Noordwest komen uit Alkmaar, dus ook voor het ziekenhuis is het belangrijk dat Alkmaar een leuke stad is en blijft waar je fijn kunt wonen en werken.  Samen met onze partners zorgen we daarvoor.”

Jurgen Sernee, lid van Raad van Bestuur van Noordwest, vult aan: “Wij zijn blij dat we aansluiten bij de Prachtstadclub van Alkmaar Marketing. Het is een unieke club, waarin we gezamenlijk met andere organisaties in Alkmaar – zoals bijvoorbeeld AZ en de gehele culturele sector, ons kunnen laten inspireren en elkaar kunnen versterken”.

Noordwest Ziekenhuisgroep
Noordwest Ziekenhuisgroep is een ziekenhuisorganisatie met locaties in Alkmaar, Den Helder, Heerhugowaard, Limmen, Schagen en Texel. Bij meerdere behandelingen behoren zij zowel qua kwaliteit als kwantiteit tot de top van Nederland.

Alkmaar Marketing
Alkmaar Marketing is de citymarketingorganisatie voor Alkmaar en omliggende regio. Bij citymarketing draait het om wonen, werken, welzijn, onderwijs en toerisme.  In 2019 hebben zij de PrachtstadClub opgericht, met als doel organisaties bij elkaar te brengen die helpen bij de ontwikkeling en marketing van de stad Alkmaar. Het Noordwest is daarbij een waardevolle partner.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.