-

Nieuw concept voor Nola Social

Indo Fine Dining × Streetfood

De geruchten dat Nola Social aan een nieuw hoofdstuk zou beginnen deden al een tijdje de ronde in Alkmaar. Het was dan ook geen grote verrassing dat Nola maandagavond, tijdens 'het voerproefje' van hun nieuwe concept een nieuw avontuur aankondigde: Nola Social gaat verder als... Javaanse Meisjes!

Het nieuwe concept gaat medio januari van start. Nola wordt, onder toeziend oog van topchef Ron Blaauw, een gastrobar met Indonesische en Aziatische keuken. Maandagavond konden de gasten al genieten van een voorproefje met een 5-gangendiner mét bijpassende wijnen van het Italiaanse wijnhuis G.D. Varja.Ron Blaauw heeft meerdere toprestaurants in Amsterdam en heeft een hele eigen visie op wat uit eten moet zijn: een feestje zonder poespas en pretenties, maar ongedwongen culinair genieten. 

In april werd al bekend dat er (een vorm van) een Ron Blaauw concept naar Alkmaar zou komen, toen er via zijn Facebookpagina een bericht naar buiten kwam over "een te gekke samenwerking in Alkmaar". Dit is overigens niet de eerste keer dat hij buiten de regio Amsterdam optreedt. Hij is al als adviseur betrokken bij Bistrobar Indonesia in Haarlem en bij Bistrobar Berlin in Nijmegen en ook het LOF Restaurant in Gent werkt met hem samen. 

Voordat het allemaal zo ver is zal Nola Social eerst nog een grondige verbouwing ondergaan om ook het interieur aan te laten sluiten bij het nieuwe concept. De komende twee maanden kun je dus nog ongestoord genieten bij Nola!  

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.