Nieuwe hotspot in Alkmaar: Bitemark

7 dagen per week genieten

Ze schieten in Alkmaar als paddenstoelen uit de grond: de hotspots waar je het liefst de hele dag wilt vertoeven en genieten van al het lekkers op de menukaart. Gloednieuw restaurant Bitemark is ook zo'n fijne, nieuwe spot. 

Je kunt er 7 dagen per week ontbijten, lunchen, dineren én vergaderen. Bitemark is dus echt de hele dag open, van 09.00 tot 22.00 uur. Begin je dagje shoppen met een heerlijk ontbijt of kop koffie (to go). Of pak tussen het winkelen door een lekkere lunch of diner. Bij Bitemark toveren gastheer Benjamin en chef-koks Marcel en Peter de lekkerste smaken voor je op tafel. En we beloven je: van de menukaart loopt het water je spontaan in de mond. 

Healthy food & freakshakes
Bitemark is een samenwerking met het razend populaire Corner Bakery Amsterdam. Hun beste ontbijt- en lunchitems vind je bij Bitemark op de kaart. Smullen van healthy food of de overheerlijke unieke Freakshake-sugarboms! 

Om alle Alkmaarders kennis met deze nieuwe hotspot te laten maken, organiseert Bitemark alle vrijdag-, zaterdag- en zondagavonden in februari een gezellige avond waarop je voor slechts € 25 kunt genieten van een heerlijk 3-gangen keuzemenu. Vanaf 18.00 uur ben je welkom, maar reserveer wel even op tijd.  

Daarnaast heeft Bitemark voor iedere toekomstige bruidegom een luxe borrelplank voor slechts €19,75.

Je vindt Bitemark op de Noorderkade 122, op een steenworp afstand van mannenmodezaak Only for Men.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.