Nieuw: 'thuisrestaurant' NEDER

Culinair uit eten in je eigen huis

Dek de tafel met je mooiste servies, steek een kaarsje aan en zorg voor leuke achtergrondmuziek, want we hebben er een gloedniew 'thuisrestaurant' bij in de stad! Zaterdag 25 april opent Chefkok Brian Luikel restaurant Neder, waarmee hij de nieuw-Nederlandse keuken op de kaart zet. Nu te proeven vanuit je eigen huis, met begeleidende video’s van de chef.

Voorproefje

“Zo dicht mogelijk bij de natuur, dat is het streven", aldus Brian. "Zo werk ik alleen met groenten, fruit en kruiden die echt in het seizoen zijn; van het veld, uit onverwarmde kassen of uit de wilde natuur. Allemaal van Nederlandse bodem. Mijn droom is om binnenkort in de nabije omgeving van Alkmaar een restaurant midden in de natuur te openen. Met dit vervroegde afhaalconcept wil ik de regio alvast laten proeven wat Neder te bieden heeft.”

Brian Luikel:

Hoe werkt Neder?
Elke zaterdag tussen 16.00 en 18.00 uur kun je bij de chef thuis een tas ophalen, gevuld met alle ingrediënten voor een geslaagd 3-gangendiner. Het enige wat je zelf hoeft te doen, is het eten opwarmen en de borden mooi opmaken. Dat doe je onder begeleiding van video’s van de chef zelf, waarin hij stap voor stap uitlegt hoe dit in zijn werk gaat.

Meer informatie
Bestellen voor zaterdag kan tot donderdagavond 22.00 uur. Een 3-gangenafhaalmenu kost € 29,50. Zijn 3 gangen niet genoeg? Je kunt ook een extra gang in de vorm van een kaasplankje met vier bijzondere Nederlandse kazen bijbestellen. Daarnaast biedt Neder een klein assortiment van Nederlandse wijnen, wilde appelcider en zuurbieren. Het menu verandert elke twee weken. 

KIJK VOOR ALLE RESTAURANTS DIE BEZORGEN OF WAAR JE KUNT AFHALEN OP
BEZORGEN IN ALKMAAR

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Corona update

Bestellen in Alkmaar

Restaurants die thuisbezorgen

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.