NH Media nieuwe partner Alkmaar Marketing

NH Media heeft zich als PrachtVriend aangesloten bij Alkmaar Marketing en is daarmee, na het Alkmaars Bolwerk, de tweede partij die zich formeel als partner verbindt. De samenwerking gaat overigens verder dan alleen het partnership. Zo wordt NH Media als mediapartner van Alkmaar Marketing nadrukkelijk betrokken bij de communicatie van de marketingorganisatie. Gedurende het gehele jaar wordt Alkmaar als winkelstad op de online kanalen en NH Radio gepositioneerd en wordt een aantal belangrijke evenementen onder de aandacht gebracht. NH Media zal ook redactioneel aandacht besteden aan diverse events.

Voor directeur van Alkmaar Marketing Eduard Pieter Oud is de samenwerking een logische: “NH Media biedt ons de mogelijkheid om enkele van onze doelgroepen te bereiken én is een interessante partij  in onze PrachtstadClub”. Ger Welbers, commercieel directeur van NH Media: “Met dit partnership leveren wij een actieve bijdrage waardoor Alkmaar Marketing haar ambities kan waarmaken en worden we onderdeel van een netwerk dat voor ons een absolute meerwaarde heeft”.

Met ingang van 2019 kent Alkmaar Marketing het PrachtPartner programma waarmee ondernemers en instellingen enerzijds de marketingorganisatie ondersteunen en anderzijds profiteren van allerlei voordelen die partners ontvangen.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.