Kaaskoppen gezocht!

Stichting Hart van Noord-Holland, regio- en stadsmarketing is op zoek naar enthousiaste kaaskoppen!

De leukste bijbaan in Alkmaar heeft plek voor nieuw talent. De Kaasmarkt van Alkmaar is op zoek naar echte kaaskoppen die als Kaasmeisje of Kaasjongen aan de slag willen. Als kaaskop ben jij supertrots op Alkmaar en straal je dat ook uit. Je ben ambassadeur van de enorm populaire Kaasmarkt en jouw foto’s met bezoekers gaan de hele wereld over. Je spreekt een woordje Engels, Duits, Frans of een andere taal.

Het uitdelen van plattegrondjes, fiets- en wandelroutes en meehelpen bij promotionele evenementen in de stad maken deze bijbaan de perfecte plek om jouw talent als gastvrije host te laten zien.

Je bent regelmatig beschikbaar op vrijdagochtend en in juli en augustus ook op dinsdagavond. Shifts duren ongeveer 5 uur. Als ambassadeur van de stad verdien je in deze functie een goed salaris. Vanaf 16 jaar kun je solliciteren voor een plek als kaaskop op de Kaasmarkt. De traditiegetrouwe outfits van Kaasjongen en Kaasmeisje worden verzorgd door Alkmaar Prachtstad, jij zorgt voor een stralende lach en representatieve uitstraling.

Stuur een korte motivatiebrief of video naar vacature@alkmaarmarketing.nl of bel voor meer informatie naar 072-5121070.

Bekijk de oproep voor kaaskop en laat ons weten dat je beschikbaar bent!

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.