Hogeschool Inholland Alkmaar sluit zich als PrachtPartner aan bij netwerkclub Alkmaar Marketing

Nieuw lid PrachtstadClub

ALKMAAR – Hogeschool Inholland Alkmaar heeft zich als PrachtPartner bij de netwerkclub van Alkmaar Marketing aangesloten en is daarmee het nieuwste lid van de snelgroeiende PrachtstadClub. Met een fotomoment in de hogeschool hebben Ger Welbers, Yvonne Leegwater en Bas van der Vliet het partnerschap officieel beklonken. 

“Wij vinden het belangrijk dat studenten van Hogeschool Inholland actief deel uitmaken van de netwerken van Alkmaarse bedrijven en maatschappelijke organisaties”, aldus Alkmaar Marketing directeur Ger Welbers. “Door onze PrachtstadClub kunnen we Inholland een breed Alkmaars netwerk bieden. Daarnaast zijn onze partners geholpen met frisse nieuwe inzichten van de studenten. Ik kijk uit naar de nieuwe initiatieven die we samen gaan ontwikkelen.” 

Bas van der Vliet, Manager Werving, Instroom & Relatiebeheer Hogeschool Inholland Alkmaar, is blij met de samenwerking. “Bij Inholland kijken we ernaar uit om samen met Alkmaar Marketing en binnen de PrachtstadClub verder bekendheid op te bouwen wat onze studenten voor de verschillende organisaties kunnen betekenen met hun talent, vakkennis en flinke dosis nieuwsgierigheid.”  Yvonne Leegwater, Kennismakelaar Praktijkbureau Hogeschool Inholland & Domein Business, Finance & Law: “Het is dubbele winst. Want onze studenten leren namelijk het meest door te doen, te proberen en te kijken wat werkt.”

Hogeschool Inholland Alkmaar
Inholland is een hogeschool met hoger beroepsonderwijs voor studenten en professionals en praktijkgericht onderzoek voor de beroepspraktijk. Op diverse locaties, waaronder Alkmaar, bieden wij brede, en voor het regionale werkveld herkenbare bacheloropleidingen aan. In Alkmaar kan de studiezoeker kiezen uit techniek, economie, educatie en zorg & welzijn.

Het onderwijs is onderscheidend op de thema’s duurzaam, gezond en creatief. Studenten en docenten werken op deze gebieden samen met het beroepenveld, overheden en maatschappelijke partners. Inholland Alkmaar daagt studenten uit om te durven leren. De aanpak is persoonlijk en dichtbij, vanuit de overtuiging dat - voor docenten én studenten - zowel succes als tegenslag de sleutel zijn tot ontwikkeling als professional en als mens. Diversiteit is daarbij een kracht. De hogeschool biedt een persoonlijke omgeving waar je jezelf kunt zijn en kunt rekenen op een warm welkom. We zeggen dan ook “Voel je thuis bij Hogeschool Inholland Alkmaar, waar we je uitdagen het beste uit jezelf te halen.”

Alkmaar Marketing
Alkmaar Marketing is sinds 2002 dé citymarketingorganisatie van Alkmaar. Bij citymarketing draait het om wonen, werken, welzijn, onderwijs en toerisme. Alkmaar Marketing is bij veel mensen bekend van het Alkmaar Prachtstad-magazine en de websites AlkmaarPrachtstad.nl en VisitAlkmaar.com. Ook de bijbehorende socialmedia-kanalen zijn erg populair in Alkmaar en omgeving. Daarnaast is Alkmaar Marketing uitgever van de AlkmaarPas. In 2019 is de PrachtstadClub opgericht, met als doel organisaties bij elkaar te brengen die helpen bij de ontwikkeling en marketing van de gemeente Alkmaar en tegelijkertijd elkaar ook kunnen versterken. Alkmaar Marketing is onderdeel van de overkoepelende stichting Hart van Noord-Holland regio- en stadsmarketing.

 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.