-

Haal alles uit de Warme Wintermaanden in Alkmaar met het nieuwe Alkmaar Prachtstad Magazine

Haal alles uit de Warme Wintermaanden in Alkmaar 
met het Alkmaar Prachtstad Magazine 

Met het veranderen van het seizoen verschijnt het Alkmaar Prachtstad Magazine barstensvol evenementen. De hele herfst en winter is er enorm veel leuks te zien en beleven. In het Alkmaar Prachtstad Magazine vind je uitgebreid aandacht voor het World Living Statues Festival, krijg je Warme Wintermaanden tips - denk bijvoorbeeld aan een bezoek aan het Pietenhuis in de Grote Kerk en het Midwinterfeest in Graft-De Rijp - en check je de complete Uitagenda. Bekijk ook alles wat er dit jaar van 1 tot en met 8 oktober rondom Alkmaar Ontzet te doen is. Houd je brievenbus in de gaten want deze week valt het gratis magazine in heel regio Alkmaar op de deurmat. 

Complete Uitagenda  
Het eerste exemplaar van het Alkmaar Prachtstad Magazine is overhandigd aan burgemeester Anja Schouten. Hoofdredacteur Dorien Modderman reikte de Najaar & Wintereditie vol inspirerende artikelen aan haar uit.  

Burgemeester Anja Schouten is enthousiast. “Wat geweldig om te zien hoeveel er dit najaar te doen is in Alkmaar. In de stad en in de dorpen, voor iedereen - van jong tot oud - zijn er concerten en exposities. Je beleeft al veel voorpret door te lezen over de Warme Wintermaanden activiteiten. En natuurlijk vieren we samen van 1 tot en met 8 oktober het Alkmaar Ontzet. Bijzonder dit jaar is dat we op 8 oktober het startsein geven van de viering van het jubileumjaar Alkmaar Ontzet 450 jaar.  Mensen kunnen nu al hun eigen initiatief indienen om er samen een onvergetelijk jubileumjaar van te maken. In het Alkmaar Prachtstad Magazine kan je hier meer over lezen.” 

Alkmaar Prachtstad Magazine  
Alkmaar Magazine is het gratis city magazine voor en over Alkmaar.  Het verschijnt twee keer per jaar in een oplage van 110.000 exemplaren in Alkmaar en omstreken. Het magazine wordt huis aan huis verspreid in de regio en is te vinden op diverse plekken in en rond Alkmaar.  
De complete Uitagenda vind je op www.alkmaarprachtstad.nl. Volg ook @alkmaarprachtstad op Facebook, Instagram en TikTok voor alle actuele evenementen, tentoonstellingen en festivals. 

Het magazine is ook online te lezen.
 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.