-

Nieuwe hotspot: Groene Strand Alkmaar

Met je voeten in het gras genieten

Veel Alkmaarders kennen natuurlijk wel De Hertenkamp in De Hout en ‘Spotlight Alkmaar’, maar wisten jullie ook dat deze twee de handen ineen hebben geslagen? Sinds 1 juni hebben zij samen een fantastisch pop-up terras geopend: Groene Strand Alkmaar.

Het terras ligt midden in het groene hart van Alkmaar, ‘Stadspark de Hout’. Op dit terras geniet je van de rust, een lekker kopje koffie, hapje of borrel. En dit allemaal met je voeten in het gras. Zin om nog wat actiefs te doen? Maak dan een mooie wandeling in Stadspark de Hout, langs de stadsboerderij of bezoek de Kabouterhoek Speeltuin.

Het buitenterras is groot genoeg, waardoor het mogelijk is om de 1,5 meter afstand te waarborgen. Ze hebben onder andere stickers met QR code op de tafels geplakt. Deze kan je via de camera op je telefoon scannen om zo de menukaart bekijken. Super handig! 

Openingstijden 
Groene Strand is geopend van woensdag t/m zondag van 10.00 tot 19.00 uur.  

Parkeren
100 meter van het Groene Strand bevindt zich de Koning Willem-Alexanderlaan, waar je gratis kunt parkeren. Ook kun je op 40 meter van het “Groene Strand” (betaald) parkeren op de Wilhelminalaan. Voor het “Groene Strand” zijn 4 mindervaliden parkeerplekken (gratis).

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.