Geniet optimaal van de kuststreek met het nieuwe Duindorp Schoorl Magazine

Bergen – In de afgelopen lockdown periode is de behoefte aan vrijheid, natuur en rust meer toegenomen en waar kun je dat beter vinden dan aan de kust? Een mooie kans voor het gebied Schoorl, Groet, Camperduin en Hargen, want zij spelen met liefde op deze vraag in.

De hoogste tijd dus voor een nieuw Duindorp Schoorl magazine, dat deze week op de deurmat valt van de bewoners uit Schoorl en omgeving en verkrijgbaar is voor de bezoeker bij de toeristische ondernemers (hotels, restaurants, vakantieparken, etc.). Als lezer word je geïnspireerd om op ontdekking te gaan in het prachtige gebied, waar je zee, strand, open duin, bos én gezellige dorpskernen vindt. Door dit uitgebreide aanbod onder de aandacht te brengen, zal het nieuwe magazine de bewoners én bezoekers inspireren.

“Ik ben blij dat er ook dit jaar weer een uitgave is van het Duindorp Schoorl Magazine. Met dit magazine bieden we een breed palet aan informatie aan,” aldus Pelle Nijdam, namens de Ondernemersvereniging Duindorp Schoorl. “Daarnaast biedt het magazine mooie promotie voor alle ondernemers uit Duindorp Schoorl; naast activiteiten en het culturele aanbod hebben ook alle winkels en horeca een vermelding in het magazine.”

Woensdag 6 april ontving Arend-Jan van den Beld – dorpswethouder Schoorl/Groet/Camperduin –namens burgemeester Voskuil, het eerste exemplaar van de nieuwe editie van Joost Botman (namens Ondernemersvereniging Duindorp Schoorl) en Mandy Duijvelshoff (senior marketeer bij Bergen Marketing en maker van het magazine). Burgemeester Voskuil over het Duindorp Schoorl magazine: “Ik ben heel trots op dit nieuwe magazine. Zo wordt er bijgedragen aan een duurzame vorm van toerisme met behoud van de unieke duinnatuur én houden we het woonplezier van de bewoners in het achterhoofd. Met dit magazine komt alles bij elkaar. Ik wens dat iedereen volop geniet van Duindorp Schoorl.”

Hart van Noord-Holland, regio- en stadsmarketing is de overkoepelende organisatie, waaronder Alkmaar Marketing, Bergen Marketing en VVV Alkmaar vallen. Directeur Ger Welbers vertelt: “In Schoorl en omstreken kun je uitstekend tot rust komen én lekker actief bezig zijn. Een combinatie waar we trots op zijn, die uniek is en die je dan ook volop terugvindt in het nieuwste Duindorp Schoorl magazine. Wat mij speciaal is bijgebleven in het nieuwe nummer is het artikel over het werk van de reddingsbrigade, waarbij ook waardevolle tips worden gegeven over wat je moet doen als je in een mui terechtkomt. Naast dat het magazine de bewoner én bezoeker dus enorm inspireert, worden ze er ook goed door geïnformeerd”.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.