Castricum schittert in nieuwe promotiefilm

Castricum is een aantrekkelijke gemeente en een bezoekje waard. Zoveel wordt wel duidelijk uit de nieuwe promotiefilm rondom de kustplaats en zijn omliggende dorpen; Bakkum, Akersloot, Limmen en De Woude. De lancering van de film komt juist nu, op het moment dat de campings vol zitten met bezoekers, die zo geïnspireerd worden om alles uit hun bezoek te halen.

In de film wordt een fietsend stel gevolgd tijdens hun bezoek aan de gemeente Castricum waarbij ze alle dorpen aandoen. Diverse highlights worden uitgelicht met de nadruk op natuur, cultuurhistorie en gastronomie. Denk aan indrukwekkende dronebeelden en prikkelende close-ups. Met de film wil de gemeente het bezoek aan de dorpen stimuleren, het hele jaar door. ‘Daar is Castricum veelzijdig genoeg voor’, vertelt wethouder Roel Beems; ‘We willen bezoekers jaarrond aantrekken en tegelijkertijd de bezoekers die er al zijn, inspireren en op weg helpen in onze gemeente. Daarbij draagt deze vorm van bezoekersmarketing bij aan spreiding, wat weer gunstig is voor de bewoners, bedrijven en bezoekers in de gemeente’.

De film zal onder andere te zien zijn bij diverse verblijfsaccommodaties en informatiepunten, op visit-castricum.nl en op de social media kanalen @voorliefhebbers. Castricum Marketing, verantwoordelijk voor de bezoekersmarketing van de gemeente, heeft de promotiefilm ontwikkeld en zal deze ook in de najaarscampagne inzetten om Castricum in het laagseizoen te promoten.

Rianne Hoek, teamleider Receptie Camping Geversduin, is te spreken over de nieuwe promotiefilm: ‘Mensen zijn geneigd om op de gebaande paden te blijven maar vinden door campagnes zoals deze gemakkelijker hun weg naar Castricum en onze camping. De film is ook te zien bij onze receptie; het geeft een goed beeld van wat er te doen is in de omgeving en inspireert onze gasten om op pad te gaan.’

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.