Castricum is klaar voor het zomerseizoen

‘Handig, zoveel tips op één plek. Dat helpt mijn gasten de omgeving te ontdekken.’ De eigenaar van minicamping De Hooiberg reageert enthousiast op de lancering van de vernieuwde website visit-castricum.nl. Aan haar overhandigde wethouder Roel Beems tevens de eerste exemplaren van de vernieuwde plattegrond.

Castricum positioneert zich als gemeente steeds sterker. Waar voorheen de focus lag op bewoners en regiobewoners, is er nu ook aandacht voor een andere doelgroep. ‘Met de vernieuwde website en plattegrond worden de (inter)nationale bezoekers die zich in de regio bevinden geïnspireerd. Zij worden verwezen naar alles wat onze gemeente te bieden heeft om zo het beste uit hun bezoek te halen.’ Aldus Roel Beems.

Voor bezoekers

Op visit-castricum.nl vind je alles wat je nodig hebt voor een bezoek aan Castricum, Bakkum, Limmen, Akersloot en De Woude. En om het allemaal nóg makkelijker te maken helpt de vernieuwde plattegrond je om jouw perfecte route uit te stippelen. Deze laatste vind je naast online, ook bij alle verblijfsaccommodaties in de regio.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.