Alkmaar zet leenhond in om stad mee te ontdekken

Met een hond ervaar je de stad heel anders

Hondenliefhebbers weten het al lang, een stad beleef je op een andere manier als je op pad gaat met een hond. Aansluitend bij de trend van bezoekers die reizen met hun hond start Alkmaar Prachtstad met een uniek project; Alkmaar Prachthond; het uitlenen van honden. De leenhonden gaan met bezoekers op pad om snuffelend de stad te verkennen.

De polders, duinen en het strand in de omgeving van Alkmaar zijn heerlijk om te wandelen met een viervoeter als gezelschap. Er is steeds meer vraag naar de mogelijkheid om ook de stad met een hond te bezoeken. Alkmaar is een enorm hond vriendelijke stad. Honden zijn op steeds meer plekken van harte welkom.

De bijzondere ervaring van Alkmaar mét hond maakt Alkmaar Prachtstad nu voor iedereen bereikbaar. Vanaf komende zaterdag start het pilot project Alkmaar Prachthond; leenhonden die voor een dagdeel aangelijnd mee mogen. De hond neem je gratis mee, ook poepzakjes en een leuke wandelroute met hond worden aangeboden door Alkmaar Prachtstad.

Zin in een rondje Alkmaar met een van de Alkmaar Prachthonden? Houd de socials van Alkmaar Prachtstad in de gaten of kijk op alkmaarprachtstad.nl.  

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.