-

Alkmaar Ontzet 450 jaar: Instellingen, organisaties en bedrijven kom naar ‘De Grote Sessie’ op 5 juli in de Grote Kerk

Van 8 oktober 2022 tot en met 8 oktober 2023 staan we uitgebreid stil bij 450 jaar Nederland én bij 450 jaar Alkmaar Ontzet. Graag nodigen we alle instellingen, organisaties en bedrijven uit om mee te denken over een jaarrond programma, voor een onvergetelijk jubileumjaar. Geef je op via www.alkmaarontzet450jaar.nl en deel jouw ideeën of initiatieven. Samen kunnen we ervoor zorgen dat dit feestjaar in alle opzichten een succes wordt.

Alkmaar Ontzet 450 jaar

Het belooft een jaar te worden met veel gezellige evenementen, maar uiteraard ook veel aandacht voor herdenkingen. Kom daarom naar de bijeenkomst, zodat we met elkaar een compleet programma kunnen opstellen. 

Bijeenkomst ‘De Grote Sessie’ voor organisaties en ondernemers 450 jaar Alkmaar Ontzet 
5 juli 2022 | de Grote Kerk, Alkmaar 
19:30 uur: inloop | 20:00 uur: start programma 

Burgemeester Anja Schouten opent de bijeenkomst.  Hierna vindt de Grote Sessie plaats. In drie rondes werken we toe naar een agenda gevuld met de besproken initiatieven en evenementen en maken afspraken over de verdere organisatie en samenwerking. Dit alles binnen de vier benoemde thema’s Vrijheid, Verdraagzaamheid, Verbondenheid en Verscheidenheid. 
 
Geef je op en denk met ons mee.  
Jouw historie, jouw victorie!  

Kijk voor meer informatie, de volledige programmering én om je aan te melden voor ‘de Grote Sessie’ op de website www.alkmaarontzet450jaar.nl  

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.