-

6 x Tweedehands shoppen Alkmaar

Op zoek naar iets unieks én tweedehands tijdens het shoppen in Alkmaar? Sla dan vooral deze winkels niet over!

Vintage NŌ 5

 Audrey Hepburn, Coco Chanel, Marylin Monroe en veel meer fashion-idolen van vroeger. Bij Vintage Nō 5 krijgen de mooiste merk- & designerkledingstukken een tweede leven. En de winkel is ook nog eens gelegen aan één van Alkmaars mooiste grachten in de Oude stad van Alkmaar.

Luttik Oudorp 114, Alkmaar

Pinokkio

Pinokkio is de winkel waar je zo lekker kan en mag neuzen. Hier vind je tweedehands (merk) dames-, baby-, en kinderkleding en (hout) speelgoed van topkwaliteit. Door het innamebeleid vind je gegarandeerd goede, modieuze spullen tegen betaalbare prijzen.

Huigbrouwerstraat 2, Alkmaar

Mevrouw Jansen

Een goede koop hoeft niet duur te zijn. Mevrouw Jansen-kleding, een damesmodezaak gelegen in het hartje van het historische stadscentrum van Alkmaar is volledig gespecialiseerd in tweedehands designkleding. Hier houden ze zich dagelijks bezig met de in-en verkoop van hippe, trendy dameskleding. Daarnaast verkopen ze tassen, riemen, zonnebrillen, sieraden en andere accessoires.

Achterstraat 44, Alkmaar

Reshare store

Opnieuw delen is hier het motto!  De Reshare store verkoopt mooie tweedehands kleding voor een lage prijs. Het is een hippe winkel, waar de opbrengst ten goede komt aan het hulpaanbod van het Leger des Heils, bijvoorbeeld jeugdzorg of arbeidsreïntegratie.

Achterstraat 36, Alkmaar

Soepp

SOEPP is een biologisch, vegetarisch en in veel gevallen zelf vegan restaurant in de Oude Stad. Het leuke van dit restaurant is dat de zaak gevuld is met tweedehands spullen, die ook nog allemaal te koop zijn! Van de stoelen waarop je zit tot de lampen aan het plafond. Het interieur wisselt regelmatig en daarom alleen al is SOEPP een bezoekje waard. En rol na het winkelen en eten je bed in, want SOEPP is óók nog eens een B&B. 

Hekelstraat 31, Alkmaar

Kinderatelier Juffertjes in 't Groen

Bij Juffertjes in ’t Groen kijk je je ogen uit, elke keer weer. Als je er al eens geweest bent, ontdek je gegarandeerd de keer erna weer nieuwe dingen! De juffen hebben de tweedehands kinderkleding hier en daar opgeleukt, de unieke items in een eigen stijl trekken hier je aandacht. Daarnaast zijn er allerlei creatieve knutselmaterialen en speelgoed aanwezig voor de kinderen. Ontdek & verwonder je in deze groene, creatieve oase midden in de stad.

Verdronkenoord 94, Alkmaar

Misschien vind je deze artikelen ook leuk om te lezen:

Leuke koffietentjes

Musea

Horeca

Lunchtentjes

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.