10 leuke dingen om samen in Alkmaar te doen op Valentijnsdag

Valentijnsdag komt er weer aan! Geen idee wat je samen met jouw Valentijn kan doen in Alkmaar? Geen nood: wij helpen je graag uit de brand. Hieronder vind je 10 Valentijnsdag tips.

Valentijnsacties van Alkmaarse ondernemers

De Alkmaarse ondernemers helpen je graag om jouw Valentijn te verrassen. Van een heerlijk ontbijt tot een uitgebreid diner en van een bioscoopdate tot een romantische overnachting.

Valentijnsdag Alkmaar 2019

Geniet van een heerlijk kopje koffie met jouw Valentijn

Houden jullie allebei van goede koffie? In Alkmaar zijn een hoop leuke hotspots te vinden waar je Valentijnsdag goed kunt beginnen met een verse bak koffie! Lekkere trek? Dan kun je natuurlijk ook een lekker hapje bestellen.

We hebben een aantal leuke koffietentjes in Alkmaar voor je opgesomd! Klik op de button om ze allemaal te ontdekken.

 

Valentijnsdag Alkmaar 2019

Geniet van een heerlijke High Tea tijdens Valentijn

In Alkmaar zijn veel leuke High Tea hotspots! Ideaal om lekker te brunchen met jouw geliefde. Ben jij al op de hoogte waar je allemaal kunt genieten van een heerlijke High Tea? Wij hebben de beste hotspots voor jou op een rijtje gezet.

 

Klik op de button voor meer informatie. 


 

Valentijnsdag Alkmaar

Geniet van de beste Fun acitiviteiten tijdens Valentijn

Vullen jullie Valentijnsdag liever wat sportiever in? Ook dat kan in Alkmaar. Bekijk de Fun & Entertainment pagina voor de beste doe tips in Alkmaar

Klik op de link hieronder en vindt jou favoriete doe acitiviteit in Alkmaar!

Valentijnsdag Alkmaar

Verken de knusse straatjes in het Land van Leeghwater

Op slechts een paar kilometer afstand van Alkmaar vind je het Land van Leeghwater. Ontdek hier de fantastische dorpen zoals Grootschermer, Graft & de Rijp. Veel romantischer dan dat wordt het niet: geveltjes, grachtjes, kleine winkeltjes en restaurants...

 

Bekijk wat er allemaal te ontdekken is in het Land van Leeghwater via de link.

Trakteer je geliefde op een verse lunch

Alkmaar barst van de leuke lunchplekjes waar je de hele dag kunt genieten van heerlijk drankjes, brodjes, salades en gerechten. Een aantal lunchplekken heeft speciaal voor Valentijnsdag menu's samengesteld die jij met je geliefde kunt delen. Op deze pagina vind je alle valentijnsacties van 2024.

 

Verras je geliefde met een mooie bos bloemen

Wil jij jouw Valentijn in het zonnetje zetten verras dan jouw geliefde met een mooie bos bloemen of een mooie rode roos. De Alkmaarse bloemisten maken graag een mooi valentijnsboeket. Bloemen doen het altijd goed!

Valentijnsdag Alkmaar 2019

Deel samen de heerlijkste gerechten in een van de vele restaurants

Liefde gaat door de maag! Houden jij en je liefde van heerlijk eten en drinken? Dan is een romantisch diner natuurlijk perfect voor jullie valentijnsdate.

 

Ben je benieuwd welke romantische valentijndiners er worden georganiseerd door de Alkmaarse horeca? Ontdek alle valentijnsacties op deze pagina.

Boek een romantische overnachting

Maak Valentijnsdag compleet met een overnachting bij een van de vele romantische hotels in Alkmaar! Klik op de link voor het volledige hotel aanbod van Alkmaar. 

Valentijnsdag Alkmaar 2019 De Vest

Geniet van een mooie voorstelling

Ook op Valentijnsdag staat er een mooie voorstelling op de planning bij TAQA Theater de Vest. Klik op de link om meer te weten te komen over TAQA Theater de Vest. 

Valentijnsdag Alkmaar

Pak een romantische film in Filmhuis of VUE

Neem een kijkje bij VUE of het Filmhuis Alkmaar voor de beste films! Geniet tijdens de film van een heerlijke bak met popcorn. Ideaal voor een gezellige date met jouw Valentijn

 

Tip: Neem je AlkmaarPas mee naar de Vue of Filmhuis Alkmaar voor een gratis entreekaartje of korting.

Misschien vind je deze artikelen ook leuk om te lezen:

Leuke koffietentjes

Musea

Horeca

Lunchtentjes

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.