Het Alkmaar van... Wulf

Sinds het succesnummer "Summer on you" scoort hij hit na hit. Hij speelt - mét band - op de grootste festivals van Nederland én reisde door het hele land voor zijn uitverkochte clubtour. Zijn hits als “Mind Made Up”, “All things Under The Sun” en “Switching Gears” komen dagelijks op de radio voorbij. We hebben het natuurlijk over Wulf: op dit moment misschien wel één van de grootste artiesten van Nederland.

Leuk feitje: Wulf woont sinds enige tijd in het mooie Alkmaar. Alkmaar Prachtstad vroeg hem zijn leukste spots te delen

foto: eyewandermedia

De Hotspots van Wulf:

Jouw Kapsalon

Appelsteeg 3


"Kapper Benjamin is super gastvrij en altijd gezellig! Met de prachtige locatie zo midden in het centrum kun je na de knipbeurt zo de bars en restaurants in rollen, die op een steenworp afstand liggen. Beetje cool doen met je frisse kapsel, wat wil je nog meer?"

Jouw Kapsalon is gevestigd in een prachtig pand in de Appelsteeg. De kapsalon van 'hair wizard' Benjamin Cornelisse is een topplek voor iedereen die op zoek is naar een uniek gekapte coupe en bijbehorende persoonlijke aandacht. Ook voor een fijne prijs kun je hier een 'million dollar'-kapsel krijgen.

Roest Wine & FoodBar

Hekelstraat 30


"Wat mij betreft de chillste bar van Alkmaar. De energie is altijd goed en dat komt echt door het stel dat de boel runt. Superlieve, hardwerkende mensen met een flinke dosis humor. Aanrader!"

Bij Roest serveren ze pils, speciaalbier, sterke drank én bijna 80 wijnen. Overdag kun je er heerlijk babbelen met een borrel en bijpassend hapje. Op vrijdag- en zaterdagavond is het er ook héél goed vertoeven; dan wordt er getoast, geproost, gedanst en gesjanst!

Charlie & Sons

Hekelstraat 10 & 29


"Als ik hier naar binnen loop, weet ik zeker dat ik als blij man weer buiten sta. Te gekke sweaters, van die hippe ruitjesbroeken en t-shirts die je met van alles kan combineren, ze hebben het hier echt allemaal. En het is nog heel betaalbaar ook!" 

Charlie & Sons is een stoere herenzaak met een vintage look. Je vindt beide vestigingen in de Hekelstraat in de Oude Stad. Met de AlkmaarPas krijg je 10% korting op de hele collectie. 

Platte stenenbrug

Verdronkenoord


"Ik vind een terrasje pakken één van de leukste dingen om te doen. Het maakt mij eigenlijk niet heel veel uit welk terras ik zit, ze zijn op de brug allemaal gezellig. Oké, misschien is De Koning toch mijn favoriet. Barman Rob is een eindbaas! Zo fijn dat je bij de cafés op de brug ook in de winter gewoon op het terras kan zitten onder een heater!"

Foto: Ritske Velstra

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Culinair genieten

Leuke koffietentjes

Fijne lunchtentjes

Originele winkels

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.