Pizza Party Day

Normaal gesproken zou je op Pizza Party Day naar jouw favoriete pizzeria gaan. Helaas zit dat er dit jaar niet in. Wel kun je de lekkerste pizza's thuis laten bezorgen. Wij hebben de pizzeria's voor je op een rijtje gezet!

Pizza Party Day

Vrijdag 15 mei is het Pizza Party Day! En omdat we allemaal fan zijn van pizza's (of in iedergeval, bijna allemaal) moet dat dus gevierd worden. En waar kun je de lekkerste pizza's halen? Juist! In Alkmaar natuurlijk. 

Pizza Sprint

Sinds 1993 is Pizza Sprint Alkmaar hét adres voor de Italiaanse pizza en pasta voor Alkmaar en omstreken. Ook hebben ze een winkel waar ze Italiaanse producten van een hoge kwaliteit verkopen! Erg lekker om thuis mee te koken of te combineren met de gerechten van het menu.

Gedempte Nieuwesloot 131, 1811 KS Alkmaar

Portofino Express

Vers, authentiek en huisgemaakt, dat zijn de pizza's en pasta's van Portofino. Een lekkere verse pizza van Portofino, daar ga je zelf niet uren voor in de keuken staan. De pizza's zijn ook glutenvrij en vegetarisch te bestellen, de pizza's zijn met zorg en liefde gemaakt. En, vooral erg lekker! Jouw Pizza Party Day is pas echt compleet met een pizza van Portofino. 

Gedempte Nieuwesloot 69, 1811 KP Alkmaar

Vito

Heb jij de smaakvolle Italiaanse pizza van chef-kok Jan-Willem al geproefd? Met liefde gemaakt en vooral erg lekker! Een echte pizza smaakt natuurlijk vele malen lekkerder dan een supermarkt pizza uit je eigen oven.

Turfmarkt 1-9, 1813 SC Alkmaar

Nonno's

Koop een heerlijke pizza van een Alkmaarse ondernemer en support your locals. Zoals een heerlijke pizza van Nonno's. Weet jij al welke pizza je gaat bestellen? Buon appetito!

Gedempte Nieuwesloot 23, 1811 KN Alkmaar

Thups

Bij Thup's Pizzabakkerij & Delicatessen ben je aan het juiste adres voor heerlijke verse pizza's zoals ze bedoeld zijn. Eigenaar Thom heeft een passie voor de pizza en mag zich een van de beste pizzabakkers van Europa noemen.

Recentelijk is hij bij de beste 20 pizzabakkers van Europa geëindigd. Bij Thup’s laten ze het deeg dat gemaakt wordt minimaal 48 uur rijzen wat zorgt voor een dunne, knapperige en licht verteerbare pizza. Samen met de verse ingrediënten zorgt dit voor een heerlijke pizza.

Laat 66, 1811 EK Alkmaar

Taormina

Taormina is de enige in Noord-Holland met pizza's uit een houtgestookte oven. Een extra goede reden om vanavond pizza te gaan eten. Dat wil je natuurlijk proeven op Party Pizza Day.

Taormina Laat 85-87, 1811EC Alkmaar

Happy Italy

Wie kent Happy Italy niet? Vers gedraaide pasta's en in houtoven gebakken pizza's, snel, lekker en goed geprijsd! Lekkere en grote pizza's waar je vrolijk van wordt. Everything to make you Happy! Loopt het water jou al in de mond?

Pettemerstraat 3, 1823 CW Alkmaar

 

La Famiglia

Heb jij de pizza's van La Famiglia al geproefd? Bijvoorbeeld de mega grote familiepizza's? Een echte aanrader! Wie nodig jij uit voor Pizza Party Day? Maak er een gezellige familieavond van! 

Zevenhuizen 5, 1811 KB Alkmaar

 

Misschien vind je deze artikelen ook leuk om te lezen:

Stage bij Alkmaar Marketing

Bezorgen in Alkmaar

Eten en uit

De lekkerste lunchtentjes

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.