Hagelnieuwe hotspots in de stad

Nieuw in Alkmaar

Ze rezen ook de afgelopen maanden als paddenstoelen uit de grond; gloednieuwe pop-up stores, restaurants, winkels en cafés. We tippen je hier alvast met een aantal nieuwe spots!

Wil jij nou echt niets missen van alle toffe plekken en evenementen in de stad? Laat dan onder aan deze pagina je mailadres achter en ontvang elke maand het laatste nieuws, een selectie evenementen en nieuwe spots!

Mi Vida

Het brede assortiment van Mi Vida


Toen Chiara al een tijdje een webshop runde, was het tijd voor een nieuwe stap: een eigen winkel. Het was voor haar kiezen tussen Amsterdam, Haarlem en Alkmaar. Maar door haar verliefdheid voor de stad Alkmaar, was de keuze hierop gevallen. 

Vanaf 25 juli kun je bij Mi Vida 7 dagen per week én op koopavonden komen shoppen. Het assortiment bestaat met name uit kleding en sieraden, aangevuld met items als zonnebrilkoordjes, scrunchies én woonaccessoires van de merken J-line en HouseVitamin. 

Mi Vida | Langestraat 11

Lunch & Shop Break-Out

Kom lunchen en winkelen bij Break-Out!


Lunch & Shop Break Out is een uniek concept in het centrum van Alkmaar. De uitstraling van het interieur is een mix van vintage, bohemian & geeft echt een Ibiza gevoel. Alle taarten zijn huisgemaakt en de broodjes zijn kleine schilderijtjes! De koffie branden ze live in de zaak, die ze ook weer verkopen. De winkel is gevuld met allemaal leuke, bijzondere, unieke & handgemaakte spulletjes: zoals kleding, sieraden, woonaccessoires & haar/body zepen & wellness producten.

Lunch & Shop Break-Out | Laat 181-183

LUTTIK

3 in 1: logeren, winkelen en koffie drinken bij LUTTIK


Alkmaar is een hotel rijker: LUTTIK, een klein, bijzonder boutique hotel gevestigd in de binnenstad van Alkmaar. Hier vind je geen standaard luxe, maar luxe in de vorm van licht en ruimte. Overigens kun je in LUTTIK niet alleen logeren, maar ook genieten van een heerlijk kop koffie in de coffeebar én zeven dagen per week shoppen in de speciale 'Luttik'-conceptstore!

Luttik | Appelsteeg 1

Wurmpy

Alles voor baby's en kinderen


"Sinds ik mij kan herinneren, heb ik de droom gehad om een eigen bedrijf te starten," aldus de jonge onderneemster Fallon. En zo gezegd, zo gedaan: sinds enkele weken is WURMPY geopend op Houttil 64. In dit Instagram-waardige winkeltje is er van alles te koop voor baby's en kinderen: van schattige scrunchies, houten loopfietsjes tot boeken. Ook kun je hier bijkomen met een kop thee of kun je je eigen 3D-tekeningen laten maken voor de kinderkamer. Babyshower op komst? WURMPY is ook nog eens het decor voor gezellige babyshowers. 

Wurmpy | Houttil 64

 

Misschien vind je deze artikelen ook leuk om te lezen:

Tweedehands shoppen

Biologische hotspots

Originele winkels

Fijne lunchtentjes

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.