Fun & Entertainment

Ben je op zoek naar een sportieve activiteit mét een heleboel fun? Dan ben je in Alkmaar aan het juiste adres! Op het gebied van fun & entertainment valt hier namelijk héél veel te beleven. Lees snel verder!

Fun games in Alkmaar

Zin in een actief uitje in Alkmaar? Dat komt zeker goed! In Alkmaar vind je genoeg leuke sportieve uitjes en fungames. Test bijvoorbeeld je jeu de boules skills, leer racen zoals Max Verstappen, ga gezellig bowlen of poolen. Liever spannender? Dat kan ook! Bekijk het aanbod.

Sportieve activiteiten

Trampoline springen

Een groot indoor trampoline park bij Street jump in een hal van 2000 vierkante meter, die zich op het terrein naast de TelefoonCentrale aan de Koelmalaan bevindt. 

Jeu de Boules

Een ouderwets potje jeudeboules spelen? Bij BoulesBitesBar in Overstad ontdek je opnieuw de verslavende werking van jeudeboules, maar dan in een toffe urban ambiance.

Bowlen & kegelen

Gezellig samen bowlen? Of liever een keer kegelen? Het kan bij Victorie Plaza! Geniet daarnaast van een drankje en een hapje aan de bar of bij de gezellige zithoek. 

Poolen, snookeren of darten

Zin om een potje te poolen, snookeren, biljarten of darten? Kom naar Sportcafé Alkmaar!

Ze hebben meerdere pooltafels, fullsize snookertafels, een biljarttafel en dartborden.

Klimmen

Met echte touwen op een wand omhoog? Klimmen in Klimcentrum Alkmaar is voor jong en oud en zowel beginners als voor experts. Het klimcentrum beschikt over meer dan 120 klimroutes in alle moeilijkheidsgraden tot wel 16 meter hoog!

Beach Volleybal

Het hele jaar door Beach Volleybal spelen? Dat kan bij indoor Beachvolley, er zijn 3 beachvelden waar volleybal, tennis en/of voetvolley kan worden gespeeld. Het hele jaar door zand tussen je tenen!

Boulderen

Boulderen is het spectaculaire, atletische broertje van het klimmen aan een touw in de klimhal. Met boulderen klim je tot maximaal 4 meter hoog boven een dikke valmat en dus zonder touw.

Free runnen

In de oude drukkerij op de Marconistraat 5 kun je nu bij  Munki Motion freerunnen. In de speciaal voor freerunning ingerichte hal kunnen je altijd een uitdagende en gevarieerde les volgen. Zo leer je om veilig je fysieke en mentale grenzen op te zoeken en te verleggen.

Fungames

Lasertag

Ben jij ook klaar voor dé opvolger van lasergame? Lasertag is sneller, spannender, actiever en meer uitdagender. Ben jij ook benieuwd? Ervaar het dan nu zelf bij Lasertag Alkmaar!

Flipperen

Heb jij zin om te flipperen? In deze flipperhal zijn meer dan 35 kasten om op te spelen. Gegarandeerd 2 uur speelplezier.

Formule 1 Racen

Bij Racesquare Alkmaar kun je ervaren hoe het is om te racen in een racesimulator! Je vindt er meer dan zestig racesimulatoren en neemt het per race met twintig deelnemers tegelijkertijd tegen elkaar op.

Escape room

Escaperoom-Alkmaar biedt verschillende kamers aan met elk een uniek thema en een totaal andere beleving. De puzzels in de kamers zijn verfrissend, spannend en uitdagend. Het is de bedoeling dat jij binnen 60 minuten samen met jouw team ziet te ontsnappen uit een kamer.

Archery Tag

Archery Tag is het beste te omschrijven als een kruising tussen trefbal en paintball, maar dan met pijl en boog. Doordat de pijlen zijn uitgerust met speciale foam-tops kan het spel gespeeld worden zonder pijn en/of blauwe plekken. Actie en spanning gegarandeerd met deze gave activiteit!

Outside Escape

Stap tijdens een Outside Escape met een of meerdere teams in een spannend verhaal vol raadsels terwijl je de stad op een unieke manier ontdekt. Ga samen met vrienden, familie, partner of date op deze avontuurlijke escape-wandeling. Een perfect uitje als je actief Alkmaar wilt verkennen! 

Misschien vind je deze artikelen ook leuk om te lezen:

Studeren in Alkmaar

Originele winkels

Eten in Alkmaar

Terrassen in Alkmaar

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.