SPÄTKAUF FT. PLOEGENDIENST

SPÄTKAUF is dé dansnacht waar electro en punk samenkomen tot één dansende kolkende menigte. Punk en electro zijn een match made in heaven, beide genres zijn ontwrichtend, tegendraads en rauw. En dansbaar. Met DJ’s en live-acts gaan we ondergronds in onze green room deze en komen we de volgende dag pas weer boven.

Live on stage: Ploegendienst


Ploegendienst trapt graag en hard. Tegen de massa, tegen dichte deuren en tegen OV-poortjes. Letterlijk dan. Figuurlijk is het een band die iedere zaal in zo kort mogelijke tijd wil slopen. Muzikaal zit het het ergens tussen 80’s hardcorepunk, oi en trash. De Nederlandstalige teksten gaan vooral over de grote ongemakken des levens: toersistenterreur, kapotte telefoons en het systeem. Compacte, snoeiharde punk nummers die je direct mee wilt schreeuwen. 

Zanger Ray Fuego (SMIB) laat zich op het podium van zijn beste kant zien. Nietsontziend betrekt hij het publiek bij iedere show. De band (bestaande uit oudgedienden van o.a. Aux Raus en Adolf Butler) ramt ondertussen in een moordend strak tempo door. 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.