SORPRESA // EEN HETE, ZINTUIGELIJKE CLUBAVOND IN HAL25

Op zaterdag 2 juni opent HAL 25 de deuren van Sorpresa; een eenmalige clubavond waarin zintuigen op scherp worden gezet, hartritmes overslaan, serotonine niveaus door het dak gaan, en je het kind in jezelf de vrije loop mag laten.

De loods van HAL 25 is omgebouwd tot een immersieve club, waar je in een labyrint met verschillende spaces kunt dwalen. Sorpresa is een surrealistische ervaring. De bezoekers worden mee genomen op avontuur in een wereld waar je je weer even als een klein kind mag voelen en je misschien wel terug wordt gevoerd naar de oneindige kinderfeestjes van vroeger. Denk aan een megaglijbaan, een spiegelpaleis, een ballonnenbos en nog veel meer; je gaat het allemaal beleven op 2 juni.”

Van Gil: “We creëren ver­schillende ruimtes waar we je mee doorheen op avontuur nemen. Het is geen theater, het is geen dansfeest, het is geen diner. Het is Sorpresa, een grote surrealistische verrassing. Waar alles wat groot is, nog groter lijkt en waar je samen met de andere bezoekers oneindig mag beleven, genieten, met al je zintuigen.” Naast alle installaties kun je ook dansen; dj collectief AAN TAFEL!,  DJ SLIMFIT en dragperfromers ‘Fags of Destiny’ nemen je mee op de dansvloer.

Sorpresa is onderdeel van het project HAL 25 TAKE OVER, waarbij HAL 25 haar sleutels weggeeft aan interessante kunstenaars uit het hele land. HAL 25 wil hiermee nieuw en onderscheidend talent naar Alkmaar trekken en het Alkmaarse publiek verrassen met bijzondere kunstervaringen. Sorpresa is uitgekozen als een van de 4 Take Overs.

De deuren van het evenement gaan om 20:00 open. Bezoekers kunnen tot 21:30 binnenkomen, daarna sluit de poort en gaat deze club-speeltuin nog tot 1:00 los.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.