Durf jij een liedje te zingen bij de Karaoke Take-Away! Live in de grote zaal. Het kan gewoon, in de Karaoke Take-Away met z'n 2e.

Karaoke Take-Away

De tweede editie van de Karaoke Take- Away is daar! Ga een liedje zingen in de grote zaal van Victorie en ga naar huis met een overheerlijke Vegan Kapsalon van Soepp. Zingen kan maximaal met twee personen. Je kunt je opgeven per mail en laat weten welk liedje je wilt komen zingen! 

En voor de mensen thuis? Voor de mensen thuis is dit een fantastische dinnershow die live te volgen is via Twitch van 19:00 tot 20:00 uur. Als publiek voor de buis zie jij straks je vrienden, kennissen, familieleden of aartsrivalen zwoegen voor de camera in de grote zaal van Victorie, terwijl jij met het bord op schoot geniet van hun zangkunsten. Beetje leedvermaak, oorstrelend of juist heel erg grappig en goed. Het komt allemaal voorbij in de Karaoke Take-Away van Victorie. Maar bovenal wordt dit weer een heerlijk online feestje! Ook vanuit huis kan je genieten van een overheerlijke Vegan Kapsalon van SOEPP, af te halen tussen 16:30 en 18:30 uur bij Victorie. Bestellen kan hier. 

Kom zingen!
Victorie is dus op zoek naar helden die ons willen vermaken! Zangtalenten, feesttalenten, of talent voor totale ongemakkelijkheid. Het maakt allemaal niet uit. Het is tenslotte feest! Schrijf jezelf en je vrienden daarom nu in! Mail naar Victorie, vertel welk liedje je wilt komen zingen en eventueel met wie (maximaal 2 personen per song). Een aantal gelukkigen wordt uitgekozen en krijgt een uitnodiging om live in Victorie te komen zingen.

Vegan kapsalon van Soepp afhalen?
SOEPP, een van de favoriete restaurants in Alkmaar, serveert vanuit Victorie een superoverheerlijke Vegan-Kapsalon voor €9,50. Je moet hem vooraf wel even bestellen, dat kan hier
Afhalen kan tussen 16:30 en 18:30 bij Victorie. Bij 20 verkochte kapsalons heeft eigenaresse Sophie wederom beloofd een liedje te zingen, dus bestel Sophie op het podium!

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.