CRAZY 90S

Crazy 90s met Live: EXTINCE feat DJ DNS en NAKATOMI

Zaterdag 9 maart 2024 komt de ultieme 90s throwback CRAZY 90s weer naar podium Victorie voor een onvervalste recap van de legendarische partydecade! Deze editie gaan we los met Big Hits On Big Screens met DVDJ DEVIOUS, de vetste videoclips komen voorbij op mega-ledscreens. We gaan van Jump Around naar I Got 5 On It, van Anouk naar Nirvana en natuurlijk lekker meezingen met de leukste Eurodance-klappers!

Bij Crazy 90s zie je ook de échte 90s heroes live optreden en deze keer hebben we niemand minder dan rapper EXTINCE samen met Turntablist DJ DNS op het podium staan. Je kent hem vast wel van ‘Kaal of Kammen’ en ‘Spraakwater’ (lest de dorst!). Extince is een ware taalkunstenaar en ‘spit’ zijn lyrics met zijn bekende flow en hiphop spirit, begeleid door de dopest beats van kampioenscratcher DJ DNS.

Als de avond al in vergevorderd stadium is en de partypeeps inmiddels in de lampen hangen, komt Happy Hardcore Act: NAKATOMI een late late-night-show geven met hun hits ‘Children of the Night”, “Sing” en natuurlijk “Free”.

De tweede zaal is bezet door het beruchte HEPPIE! waar strictly Happy Hardcore wordt gedraaid, door Ominous & Sequence (Pandemonium/Thunderdome). Trek je Airmaxxxies en Aussies maar uit kast en show je Hakskills, als deze mannen volgas de grootste Happy Hardcore klassiekers door de speakers laten knallen!!

Onze vaste bezoekers weten dat het feest dan compleet is en je jezelf waant in die typische Craaazzyy 90’s sfeer, uiteraard aangevuld met top Go Go Dancers en gekke surprise acts.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.