Comedytunes Comedynight

​Een avond genieten van een flinke dosis humor

Op een Comedytunes Comedynight zie je altijd een greep uit de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat. De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. De line-up is deze avond als volgt:

Surprise act!

We hebben vanavond een zeer bijzondere comedian op het podium. Maar wie gaat het worden is natuurlijk de vraag! Een surprise act blijft een surprise act, zolang wij onze mond houden, dus dat doen we dan nog even. Nieuwsgierig? koop dan die tickets! Het wordt sowieso een top een avond voor je lachspieren.

Wouter Monden
Wouter zijn stijl is toegankelijk, maar scherp en met veel ruimte voor snelle interactie. Wouter is maandelijks te horen op Q-Music in de Q-Musical, schreef mee aan o.a. 'Dit Was Het Nieuws', 'Is er een dokter in de zaal' en 'The Roast of Johnny de Mol'. Hij was ook de publieksopwarmer voor TV-programma’s als 'Zondag met Lubach'. Wouter is gewoon een multi-talent en daarom zien wij hem ook graag op onze Comedytunes Comedynights. Verder is Wouter ook oprichter van de Elektrapodcast, waar cabaretiers praten over hun slechtste optredens uit hun carrière.

Max van den Burg
Cabaretier, acteur en regisseur Max van den Burg is geworteld in Brabant, maar met zijn hoofd en lichaam al lang in hogere sferen. In zijn shows buitelen de rare types, persiflages en gekke stemmetjes over elkaar heen, onder het genot van heel veel muziek. Max is een comedian met een grote eigenheid daarom is hij een comedian die nooit een moment zal vervelen.

Bas Birker MC
Bas is een van de vaste headliners op de Comedytunes Comedynight. Deze geboren Brabander wonend in Antwerpen windt elke zaal om zijn vinger. Bas heeft overal gespeeld: van de kermis in Boxtel tot aan Lowlands, Rockwerchter en het Sportpaleis van Antwerpen. Het maakt ook niet uit, overal waar Bas komt gaat de zaal plat. Afgelopen zomer heeft Bas Birker samen met Ronald Smink een online Comedy Cursus gemaakt voor de beginnende comedian.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.