Comedytunes Comedynight

​Een avond genieten van een flinke dosis humor

Op een Comedytunes Comedynight zie je altijd een greep uit de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat. De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. De line-up is deze keer als volgt:

Arie Koomen

Arie Koomen is natuurlijk bekend van het duo Arie & Silvester en Tv-programma De Lama`s. De laatste jaren speelt Arie door heel Nederland in comedycafe`s, schouwburgen en op Lowlands. Arie neemt je mee naar een hilarische, maffe wereld. Arie is een topper en in staat om kiwi`s en schaamlippen te smeden tot een mooi rond verhaal: een comedian die absurdistisch hoogbegaafd is.

MC Edo Berger
Edo is een man met veel ervaring heeft en draait al lang mee in de comedywereld. Sinds een aantal jaar timmert hij ook internationaal hard aan de weg. Zo speelde hij afgelopen jaar meerdere keren in Engeland, Noorwegen en Zweden. Maandelijks is Edo ook te horen op Qmusic met de radiomusical.

Victor Luis van Es
Victor (Amsterdam, 1989) is een echte verhalenverteller, open, eerlijk en natuurlijk heel erg grappig. Hij heeft de uitspraak 'van zijn hart geen moordkuil maken' tot een kunst verheven. Hij gaat geen onderwerp of persoonlijke ervaring uit de weg als hij denkt dat wij daar om kunnen lachen. Hij is hier meerdere malen voor beloond in zijn carrière.

Sjoerd Janssen
Alles wat vanzelfsprekend lijkt, is voor Sjoerd Janssen een dagtaak. Het sociale speelvlak verandert bij Sjoerd in een schaakbord, waarbij elke mogelijke zet uitgedacht moet worden. Maar hij kan helemaal niet schaken. Dan is het dus volkomen logisch dat er glas in een suikerspin zou kunnen zitten, small-talk een opgave is en OV-fietsen je vijand zijn. Zijn comedy is zo wereldvreemd dat het herkenbaar wordt. Sjoerd is alles wat je nodig hebt op een comedy avond, hij is droog, raar en wereldvreemd!

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.