-

CLUB 40 Live // Esther & Anita (ex Dolly Dots)

“Just A Little Bit More”

Ex Dolly Dots leden Esther en Anita treden zaterdag 16 december live in Podium Victorie op met hun ijzersterke, compacte "midnight show" waarin diverse Dolly Dots-hits en populaire 80s & 90s Disco Dance klassiekers in een modern jasje zijn gegoten. Een show met een vette knipoog naar de 80s en 90s, maar bovenal lekker modern, herkenbaar en vooral danceable!

BIG HITS ON BIG SCREENS - DVDJ Dennis Verheugd zal deze editie zijn arsenaal aan geremasterde videoclips op mega ledscreens laten shinen. Zijn monsterlijke mixen hebben al menige dansvloer in vuur en vlam gezet.

Zaal 2: HOUSEMUSIC ALLNIGHTLONG In de tweede zaal gaan weer de lekkerste houseplaatjes gedraaid worden met o.a. rising star KIM KAOS.

Kim Kaos is Nederlands nieuwste opkomende dj-talent. Opgroeiend in Rotterdam, raakte ze al op zeer jonge leeftijd besmet met House Music. Ze studeerde enkele jaren klassieke piano, tot de dag dat ze Housequake's Roog & Erick E zag en hoorde optreden. Vanaf dat moment besloot ze zich te wijden aan het leren van het vak van dj-en. Niet alleen de muziek intrigeerde haar, maar ook het ambacht en de kunst van het dj'en en produceren. Vanavond kun je haar draaikunsten checken en los gaan op de dikste housetracks.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.