CLUB 40

"Spring Is In The Air"

Op 23 maart start de lente bij Club 40, waan je als 'Alice in Flowerland' en vier met ons het begin van de lente! Bij club 40 staat sfeerbeleving voorop! Naast de leukste (geremasterde) videoclips uit de 70's & 80's tot nu, gedraaid door onze resident en meestermixer DVDJ Dennis Verheugd (terug van weggeweest!) pakken ze ook flink uit met een prachtige aangeklede grote zaal in lente-sferen!

Aangevuld met stijlvol entertainment en fingerfood, beleven de 35+ partypeeps The Perfect Night Out!

Ex Dolly Dots leden Esther en Anita treden zaterdag 23 maart ook live op met hun ijzersterke, éxclusieve "midnight show". Een show van herkenning, waarin diverse Dolly Dots-hits en populaire 80s & 90s Disco Dance klassiekers in een modern jasje zijn gegoten. Overal waar ze komen laten ze een onuitwisbare indruk achter, en weten ze het publiek volledig voor zich te winnen. Niet in de laatste plaats door het grote meezinggehalte tijdens hun shows.

De Dolly Dots wisten méér dan 25 hits te scoren zoals: ‘Love Me Just A Little Bit More’, ‘Tell It All About Boys’, ‘Hela-Di-Ladi-Lo’, ‘Do Wah Diddy Diddy’ en ‘PS’ zijn anno nu nog steeds immens populair.

BIG HITS ON BIG SCREENS DVDJ Dennis Verheugd zal deze editie zijn arsenaal aan geremasterde videoclips op mega ledscreens laten shinen. Zijn monsterlijke mixen hebben al menige dansvloer in vuur en vlam gezet.

Zaal 2: HOUSEMUSIC ALLNIGHTLONG In de tweede zaal gaan weer de lekkerste houseplaatjes gedraaid worden met o.a. "rising star" KIM KAOS.

Kim Kaos is Nederlands nieuwste opkomende dj-talent. Opgroeiend in Rotterdam, raakte ze al op zeer jonge leeftijd besmet met House Music. Ze studeerde enkele jaren klassieke piano, tot de dag dat ze Housequake's Roog & Erick E zag en hoorde optreden. Vanaf dat moment besloot ze zich te wijden aan het leren van het vak van dj-en. Niet alleen de muziek intrigeerde haar, maar ook het ambacht en de kunst van het dj'en en produceren. Vanavond kun je haar draaikunsten checken en los gaan op de dikste housetracks.

CLUB 40 :: WE CREATE YOUR PERFECT NIGHT OUT!
CLUB 40 – 35+ Clubnight I Zaterdag 23 maart 2024 I 21:00 – 02:30 uur
Min. Lft 35+, ben je jonger en in gezelschap van 35+ dan ben je ook welkom!

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.