Big Band Van Sleen & Kruijswijk in Podiumcafé De Brouwerij

Vrijdag 5 januari (20.30 uur) speelt de Big Band Van Sleen & Kruijswijk in Podiumcafé. De Brouwerij. De elf koppige band luidt daarmee 2024 en de tweede helft van het theaterseizoen 2023-2024 in. Met saxen, trompetten, trombone, gitaar, drums en zang neemt de band het publiek letterlijk op sleeptouw.


Instrumentalist Harm van Sleen en drummer Maarten Kruijswijk arrangeren graag voor een grote bezetting met blazers. Tijdens een optreden in januari 2023 besluiten zij hun krachten te bundelen en een sessie te organiseren in het vermaarde Café Ruimzicht alias Rode Kees. Muzikanten worden gezocht voor de bezetting van 4 saxen, 2 trompetten, 1 trombone, gitaar, bas, drums en zang. Van Sleen & Kruijswijk gaan hard aan het werk en schrijven een twaalftal arrangementen.


Van Sleen en Kruijswijk spelen in hun muziekpraktijk een heel divers aantal muziekstijlen met als resultaat van hun samenspel een zeer gevarieerd jazzrepertoire met eigen composities van Van Sleen.


In Podiumcafé De Brouwerij brengt Van Sleen & Kruijswijk een muzikaal spannende avond, waarvan zowel de musici als het publiek zullen genieten.
De jazzavond is samenwerking tussen De Brouwerij en SBS Jazz.

Vooraf reserveren
Podiumcafé De Brouwerij is te vinden aan het Luttik Oudorp 78 in Alkmaar. De entree is € 10,00 per persoon (contant aan de kassa). Liefst vooraf reserveren via: reserverendebrouwerij@gmail.com.

Bezetting:
Maureen Natzijl - Alt Sax
Olaf Hoeks - Tenor Sax
Frank Stolwijk - Tenor Sax
Roos Manshanden - Bari Sax
Ritchie Ventura - Trumpet
Jaap-Jan Boor - Trumpet
Harm van Sleen - Trombone
Walther de Graaff - Guitar
Rico de Jeer - Double Bass
Maarten Kruijswijk – Drums
Jacqueline Bieze - Vocals

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.