-

KARAVAAN FESTIVAL // De Kleur Oranje

Muziektheater over een vrouw die op een dag besluit te gaan wandelen

Een ode aan de nieuwsgierigheid en de verbeelding. Een verhaal over afscheid nemen, het voorbijgaan van de tijd en de moed die het vraagt om echt te durven leven.

Er is iemand doodgegaan. Iets doodgegaan. Of iemand… wat maakt het uit… Het lukt de vrouw maar niet om dat binnen haar eigen decorum een plek te geven. Ze trekt de deur van haar pas verbouwde huis achter zich dicht en gaat op pad voor een lange wandeling, honderden en honderden kilometers, duizenden voetstappen, oneindig in de tijd.

Een bundeling van (gezongen) verhalen die Marlies langs de weg vond tijdens haar tocht. Verhalen over kwetsbaarheid, over het leven, over eeuwenoude rituelen om de dood te vieren, over de kracht van de mystiek, over de liefde en vurig verlangen: De Kleur Oranje.

Deze voorstelling is onderdeel van de theatrale fietsroute. Gun jezelf een dagje uit en combineer deze voorstelling met After All van Niek Wagenaar in Schuurman van 18 t/m 21 mei 2023 of Something Else van Collectief MAMM van 26 t/m 29 mei 2023 in de fietsroute, stop onderweg voor koffie en lekkers en eet in het festivalhart.

Let op: tijden verschillen per voorstelling.

Locatie: Het Zwarte Kerkje
Zuidervaart 22, 1846 LJ, Zuidschermer

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.