Wessel Meijering en Barbara Breedijk

Podiumcafé De Brouwerij

Vrijdagavond 12 april staan Wessel Meijering en Barbara Breedijk om 20.30 uur in Podiumcafé De Brouwerij aan Luttik Oudorp 78. Bij Wessel dient het publiek rekening te houden met een hoop energie, wendingen en toetredingen tot nieuwe werelden. Barbara staat garant voor komische liedjes en absurde ‘sketches’. Zij is een expert op het gebied van comedy op maat.

Wessel Meijering trekt in zijn voortelling Horten & Stoten ten strijden voor het gevecht van de eeuw. Jarenlange frustraties ingegeven door zijn worsteling met mannelijkheid, ego, ‘het normaal’ en mensen met afvalgrijpers hebben hem tot op de tanden bewapend. Het is tijd voor de genadeklap. Dan resteert nu alleen nog de vraag: Wie durft zich te laten raken?

Kleinkunstenaar Barbara Breedijk introduceert haar komische liedjes op een eigenzinnige en aanstekelijke manier. Waar bij ze zichzelf begeleidt op gitaar of ukelele. Met 30 jaar podiumervaring staat Barbara bekend om haar gevatte humor, fijnzinnige vondsten en onnavolgbare teksten.

Entree is € 10.00 (contant aan de kassa).
Reserveren: reserverendebrouwerij@gmail.com

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.