Vers van De Vest

Ga mee op theateravontuur in TAQA Theater De Vest!

Op vrijdag 3 september start het nieuwe theaterseizoen in TAQA Theater De Vest! Naast bekende namen, grote musicals, cabaret en meer heeft het theater ook veel in petto voor de avontuurlijke liefhebber.

De succesvolle serie Vers van De Vest, boordevol uitdagende voorstellingen, is vanaf nu in het nieuwe theaterseizoen te boeken. De serie bestaat uit een reeks van 20 voorstellingen en concerten, heel uiteenlopend qua inhoud, uitvoering en sfeer, maar allemaal even bijzonder.

Kaarten reserveren en informatie
Een serie van vijf voorstellingen kost slechts €45 en een serie van tien €80 (inclusief drankje). Er is een beperkt aantal plaatsen voor de serie beschikbaar. Kijk op de website voor alle voorstellingen die in de serie zijn opgenomen. De serie Vers van De Vest kan uitsluitend online worden besteld via www.taqatheaterdevest.nl.

Inspirerende belevenis
In de serie ‘Vers van De Vest’ kan worden kennisgemaakt met aanstormend talent, gevestigde én nieuwe gezelschappen. Er zijn voorstellingen geprogrammeerd in diverse genres door o.a. Toneelgroep Oostpool, Sadettin Kirmiziyüz, de Warme Winkel, Leine&Roebana en Arno Schuitemaker. Ook is een klassiek concert van Capella Amsterdam in de serie opgenomen.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.