TOP toneel Oudorp

Tijdens deze avond wordt je getrakteerd op maar liefst twee zomerse toneelstukken!

Voor de pauze: Blik op eindig


Op een verregende camping kamperen twee vrouwen naast elkaar. Cora’s tent is oud en sleets en de camping is haar overbekend. Ireen is een carrièrevrouw en is veel geslotener en stopt haar verleden liever diep weg. Er ontstaat er een spannend contact tussen deze tegenpolen als Ireen het mobieltje van Cora nodig heeft en deze op haar beurt Ireen in weet te schakelen bij het consumeren van de blikinhouden. Een contact dat beiden leert dat niet “blik op oneindig en verstand op nul” maar dat “blik op eindig en koppie erbij” een open toekomst biedt.

Na de pauze: E viva Espana

De heer Jan Jaarsma ziet wel iets in een culturele vakantiereis; "een reis op niveau". Zijn vrouw Marga voelt zich veel meer aangetrokken tot zonnige stranden. Maar Jan Jaarsma kan niet onderdoen voor zijn collega's op kantoor. Op het reisbureau worden ze door een hippie op andere ideeën gebracht. Ze zien er al met spanning naar uit en zijn helemaal in de sfeer geraakt. Dat ze ook de hippie gratis mee zullen krijgen op vakantie, is nog een grote "verrassing".

Kaarten zijn te koop via de receptie van De Oever of neem contact op via topoudorp@gmail.com of bel met Lianne op 06 44239531.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.