Theater Utrecht & Cello Octet Amsterdam

Versus

Twee acteurs en acht cellisten in het eeuwige conflict: ik versus de ander.In ‘Versus’ zijn we aanwezig bij het langverwachte interview met een populaire mediafiguur, over wie wordt gezegd dat hij een grote aanhang heeft opgebouwd en ook politiek actief zou kunnen worden.

De belangrijkste journalist van het land voelt de charmeur ten overstaan van een publiek aan de tand. Ze probeert zijn ware intenties te onthullen, aan te tonen wie er achter het masker van deze natuurlijke leider verscholen zit. Maar om dat voor elkaar te krijgen zal ze boven zichzelf moeten uitstijgen. Naarmate hun strijd steeds intenser wordt, verandert het interview in de eeuwenoude titanenstrijd om de gunst van het publiek, de waarheid en uiteindelijk, de macht.

Vincent van der Valk en Casper Vandeputte slaan na hun met de Toneelschrijfprijs 2020 bekroonde theaterhit ‘Immens’ wederom de handen ineen en laten je hoofd met ‘Versus’ op een vrolijke manier exploderen. ‘Versus’ is een muzikaal overdonderende reis voor twee acteurs en acht cellisten, over onze grootste verlangens en angsten.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.