Shifft | Jasper van Luijk

One Touch

Dynamische voorstelling over de noodzaak van fysiek contact. De manier waarop we relaties aangaan en onderhouden lijkt voorgoed veranderd. Tegelijkertijd hebben we allemaal een wezenlijke behoefte aan verbinding. Het leven begint en eindigt met aanraking, van onze geboorte tot de handen die ons naar onze laatste rustplaats dragen. Onze touch is misschien wel de meest essentiële vorm van communicatie.

In ‘One Touch’ krijgen risico, ego en rivaliteit een nieuwe betekenis in verhouding tot vertrouwen en verbondenheid. Kun je in deze snelle en individualistische wereld, met weinig fysiek contact, wel verbonden blijven? De drie duetten en groepsscènes in ‘One Touch’ gaan naadloos in elkaar over en nemen het publiek mee in acrobatische vertellingen, waarin de dansers elkaar dragen, op elkaar balanceren en in elkaars armen versmelten.

Voorspel in 300 seconden
Voorafgaand aan deze voorstelling kun je in de foyer gratis deelnemen aan het Voorspel in 300 seconden. Pak een zandloper om kenbaar te maken dat je mee wilt doen. Vervolgens komt spreker Claudia Heerens vanzelf naar je toe! Als het verhaal af is en de zandloper leeg, gaat de spreker naar een volgende groep mensen om opnieuw het verhaal te vertellen. De spreker wordt nog bekend gemaakt. Het Voorspel in 300 seconden vindt plaats in de benedenfoyer tussen 19:45 uur en 20:20 uur. Claudia Heerens is Wijkleermakelaar in wijkleercentra’s van het Horizon College.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.