Openluchttheater De Oude Kwekerij

In een festival-achtige sfeer krijgen diverse artiesten de gelegenheid hun kunsten te vertonen aan een welwillend publiek.
Vanaf zondag 10 april zal er iedere maand een Open Podium worden gehouden, en wel op 10 april, 8 mei, 12 juni, 10 juli, 7 augustus en 11 september. De middag begint steeds om 14.00 uur. Bij slecht weer zetten de vrijwilligers een tent op, of gaat de voorstelling naar de Parkvilla.


Het eerste Open Podium gaat van start met vooral artiesten uit de omgeving van het park. Na een welkomstwoord door de voorzitter van de parkvereniging begint de middag met een voordracht door de Alkmaarse dichteres Petra van Rijn, begeleid door de jazzmusicus Jaap Zwaag op contrabas. Hierna is het podium voor het zang- en gitaarduo Folkust, met Herman Evers. Dan maken de verhalenverteller Dik Gerrits en zijn zoon Michael Gerrits hun opwachting. Samen zetten zij een programma neer van verhalen en liedjes, met Michael op gitaar. De jazzy formatie Yes Friends, met Bram de Visser, sluit de middag af. Jos Res presenteert het programma.
De driemansformatie Folkust speelt popfolk, Americana, wat Iers, country en verder van alles wat. Klanken van de gitaar, banjo, viool en zang zullen door de Oude Kwekerij klinken. Zij hebben vooral plezier in het eigen maken van bestaande nummers, zodat weer een nieuwe sound ontstaat.

Locatie: Jan van Scorelkade 6
Wanneer: 10 april 2022 om 14.00
Ticket: gratis

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.