Musical Belle en het Beest

Oberon Theaterproducties

Het verhaal volgt Belle, een intelligente en dromerige jonge vrouw die gevangen wordt genomen in het kasteel van het Beest. Het Beest, ooit een knappe prins, is vervloekt en verandert in een monsterlijk wezen. Om de betovering te verbreken, moet het Beest leren liefde te vinden en deze te verdienen voordat de laatste roosblaadjes vallen. Ondertussen probeert Gaston, een arrogante jager die verliefd is op Belle, de plannen te dwarsbomen en het Beest te vernietigen.

In "Beauty and the Beast Junior" worden de belangrijkste momenten uit het verhaal opgevoerd, inclusief het ontluikende liefdesverhaal tussen Belle en het Beest, de kleurrijke personages in het betoverde kasteel en de uitbundige muzikale nummers zoals "Be Our Guest" en "Beauty and the Beast".

De musical richt zich op de kracht van innerlijke schoonheid, het belang van acceptatie en het overwinnen van vooroordelen. Het biedt een magische en meeslepende ervaring voor zowel de cast als het publiek, met betoverende decors, kostuums en de tijdloze boodschap van liefde en begrip. 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.