Dat Gat

Absurdistische voorstelling over het niets

Een normale vrouw fietst op een normale dag over een normale dijk. Tot ze een enorm gat tegenkomt. Een gat waar ze zich op onverklaarbare wijze enorm tot aangetrokken voelt.
Een tweede vrouw volgt, voelt niets bij datzelfde gat en doet er vervolgens alles aan om de eerste vrouw daar weg te krijgen.

‘Dat Gat’ is een absurdistische voorstelling  die existentiële vragen en donkere gedachten op een lichte en humoristische wijze tastbaar maakt.

Over de maker
FEMKE ARNOUTS is sinds haar afstuderen aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie in 2017 werkzaam als actrice en theatermaker. Een groot deel van haar makerspraktijk ontwikkelde zich bij Karavaan. Zo maakte ze tijdens Winterkaravaan 2019 ‘De meeste dingen huilen niet’, stond ze in 2021 op Festival Karavaan met de avondvullende voorstelling ‘Deze plek bestaat niet’ en nu komt ze met haar derde voorstelling ‘Dat Gat’.

Femke’s werk kenmerkt zich door haar zelfgeschreven teksten, een fysieke speelstijl en een voorliefde voor het absurdisme. Voor ‘Dat Gat’ werkt Femke samen met actrice Jip Smit (die afgelopen jaar genomineerd werd voor een ‘Theo d’Or’ voor haar rol in ‘Motherland’).

Locatie
Startlocatie: Bianca’s Brasserie en B&B
Dorpsstraat 2, 1842 GV

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.