KARAVAAN FESTIVAL // GRONDPROEVEN 3

Culinair muziektheater over boer en grond

Welkom op een akkerbouwbedrijf in Oterleek waar een schuur getransformeerd is tot keuken, restaurant en theater. Kijk en luister naar een muzikale voorstelling over akkerbouwers die zoeken naar een nieuwe relatie met hun grond en proef van hun land.

Vol idealen keert een jonge vrouw uit de stad terug naar haar geboortegrond. Op het akkerbouwbedrijf van haar ouders wil ze bouwen aan een duurzame toekomst door te investeren in de bodem. Terwijl de grond onder haar handen tot leven komt, wordt het steeds warmer en dreigt de oogst te mislukken. Durft ze te vertrouwen op de kracht van de natuur?

Zangers en koperblazers geven de grond een stem en doen verslag van haar metamorfose. Koks bereiden ter plekke een culinair drie gangen diner dat tussen de scenes wordt geserveerd.

Deze voorstelling is het derde deel van het theaterdrieluik GRONDPROEVEN, culinair muziektheater over actuele ontwikkelingen in de akkerbouw. Boer en consument zitten met elkaar aan tafel, kijken, luisteren, proeven, en gaan het gesprek aan.

Locatie:
Akkerbouwbedrijf Fam. Visser
Korte Molenweg 16, 1842 EE Oterleek 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.